VINERI, 30 IULIE

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 07: 75th ANNUAL GOLDEN GLOBE AWARDS -- Pictured: Actor Meryl Streep arrives to the 75th Annual Golden Globe Awards held at the Beverly Hilton Hotel on January 7, 2018. (Photo by Kevork Djansezian/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images)

23:00 HBO

Lasă-i să vorbească (Dramă-Comedie, SUA, 2020) Cu: Meryl Streep, Candice Bergen, Dianne Wiest, Lucas Hedges, Gemma Chan

Regizat de Steven Soderbergh, filmul spune povestea unei apreciate autoare (Meryl Streep) care pleacă într-o călătorie alături de două vechi prietene (Candice Bergen și Dianne Wiest) ca să se distreze și să-și vindece niște răni. Nepotul ei (Lucas Hedges) li se alătură și se îndrăgostește de o tânără agentă literară (Gemma Chan).

00:45 PRO CINEMA

Cine râde la urmă… (comedie, USA, 2001) Cu: Camryn Manheim, Scott Cohen and Alexondra Lee

Samantha Berger (Camryn Manheim) este o barmaniță din New York care ar vrea să se numere printre vedetele spectacolului de stand-up comedy organizat în localul în care lucrează, dar îi este frică de cum ar reacționa publicul din cauza faptului că este supraponderală.

21:30 PRO TV

Ucenicul vrăjitor (acţiune, SUA, 2010) Cu: Nicolas Cage, Jay Baruchel, Alfred Molina

Filmul il prezinta pe maestrul Balthazar Blake (Nicolas Cage), un vrajitor, care doreste sa salveze Manhattan-ul de planurile malefice ale lui Maxim Horvath (Alfred Molina).

21:00 CINEMAX

Divizia (Polițist, Brazilia, 2020) Cu: Erom Cordeiro, Silvio Guindane, Natália Lage, Thelmo Fernandes, Marcos Palmeira

În Rio de Janeiro, în 1997, sunt răpiți 11 oameni în fiecare lună. Populația este îngrozită, guvernul și poliția par să nu mai aibă soluții. Autoritățile decid să facă o mișcare riscantă și formează o echipă cu doi dușmani care să lupte împotriva acestei epidemii de infracțiuni: Mendonça, un ofițer incoruptibil cu peste 100 de crime la activ, și Santiago, un polițist corupt cunoscut pentru faptul că obține bani prin șantaj de la infractori. Cei doi preiau conducerea diviziei contra-răpire. O mașinărie coruptă, puternică și mortală se va întoarce împotriva lor.

 

Deja ai votat!