SÂMBĂTĂ, 31 IULIE

20:00 HBO

Orașe de hârtie (Dramă, SUA, 2015) Cu: Nat Wolff, Cara Delevingne, Halston Sage, Austin Abrams, Justice Smith

După ce îl poartă printr-o aventură de o noapte prin oraș, Margo dispare brusc — lăsând în urmă indicii criptate pentru a fi descifrate de Quentin. Căutarea îl poartă pe Quentin și pe prietenii săi într-o aventură extraordinară, hilară, dar și emoționantă. În final, pentru a da de urma lui Margo, trebuie să înțeleagă mai bine ce înseamnă adevărata prietenie — și adevărata iubire.

20.00 ANTENA 1

În siguranţă (aventuri, SUA 2012) Cu: Jason Statham, Danni Lang

După ce mafia rusească îi ucide familia, Luke, un expert în arte marțiale, crede că nu mai are pentru ce trăi: de fiecare dată când se atașează de cineva, mafia va interveni. Dar într-o zi Luke o găsește pe Mei, o asiatică de 12 ani urmărită de aceiași gangsteri care i-au ucis soția și o ajută să scape. Doar că Mei e un pion important în lumea răufăcătorilor din New York, iar decizia de a o apăra îl aruncă pe Luke într-un adevărat război între mafie, triadele chinezești și polițiștii corupți.

15:00 PRO TV

 Zoom: Academia supereroilor (aventura, SUA 2006) Cu: Tim Allen, Courteney Cox, Chevy Chase, Spencer Breslin, Kevin Zagers

Supereroul Jack Shepard, cunoscut şi sub numele de căpitanul Zoom, este chemat să transforme un grup de copii într-o nouă generaţie de supereroi în cadrul unei academii secrete şi astfel să salveze lumea de la distrugere.

20:00 FILM NOW

O noapte nebună (2014 Comedie) Cu: Cameron Diaz, Jason Segel

Jay (Jason Segel) și Annie (Cameron Diaz) sunt căsătoriți și încă îndrăgostiți unul de celălalt, dar după zece ani și doi copii, pasiunea s-a mai estompat. Pentru a reaprinde flacăra, ei se hotărăsc – de ce nu? – să se filmeze în timpul unei partide-maraton de sex, în care să folosească toate pozițiile descrise în THE JOY OF SEX. Părea o idee grozavă, dar asta numai până în momentul în care au descoperit că înregistrarea lor risca să devină publică. Cuprinși de panică, ei își petrec toată noaptea încercând să dea de urma înregistrării, să coopteze niște prieteni, să-l păcălească pe șeful lui Annie – și toate astea doar pentru a-și recupera filmulețul, dar și reputația, sănătatea și, cel mai important, mariajul.

Deja ai votat!