DUMINICĂ, 1 august

***SUNDAY CALENDAR SNEAKS FOR APRIL 27, 2014. ***DO NOT USE PRIOR TO PUBLICATION***BEVERLY HILLS, CA - MARCH 27, 2014 - Actor Chris Pratt photographed at the Four Seasons Beverly Hills hotel, Thursday, March 27, 2014. Pratt plays a charming trouble-maker in Marvel's new space comedy "Guardians of the Galaxy." (Ricardo DeAratanha/Los Angeles Times).

21:45 PRO TV

Gardienii Galaxiei (acţiune, SUA, UK, 2014) Cu: Chris Pratt, Zoe Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper

In secolul 31 Peter Jason Quill  Starlord aduna un grup de eroi:  Drax, Gamora, Rocket si Groot sa apere Galaxia de atacurile unor creaturi malefice, care ameninta soara intregului univers.

O aventură epică, plină de acțiune, filmul extinde universul Marvel ducându-l în cosmos unde aventurierul Peter Quill se trezește ținta unei periculoase urmăriri după ce fură un glob cu puteri misterioase dorit de Ronan, un personaj periculos ale cărui ambiții amenință întreg universul. Ca să scape de Ronan, Quill trebuie să formeze o echipă cu patru inadaptați: Rocket, un raton, Groot, un umanoid în formă de copac, Gamora, mortală și misterioasă, și Drax Distrugătorul, mânat de răzbunare. Dar când Peter descoperă adevărata putere a globului și posibila amenințare pe care acesta o reprezintă la adresa galaxiei, el trebuie să ducă o luptă disperată pe viață și pe moarte pentru a salva lumea așa cum o știm.

22:45 CINEMAX

Înapoi acasă (Dramă, Spania, 2019) Cu: Gonzálo Fernández, Charlotte Vega, Pepo Llopis, Xavi Giner, Hugo Rubert

Edu este un tânăr muzician care trebuie să-și abandoneze pentru o perioadă viața monotonă din Londra ca să se întoarcă în orașul natal din Spania pentru nunta fratelui său. După mulți ani plecat, un sentiment de ciudățenie și nostalgie îl face să se simtă ca și cum se află în afară și privește înăuntru. În scurt timp, reîntâlnirea cu prietenii, familia și Alicia, iubirea lui secretă și iubita celui mai bun prieten al său, trezesc în el sentimente de care credea că a scăpat.

18:05 HBO

Mulan (Acțiune, SUA, 2020) Cu: Yifei Liu, Donnie Yen, Li Gong, Jet Li, Jason Scott Lee

Apreciata regizoare Niki Caro aduce la viață povestea epică a legendarei războinice din China în filmul Disney „Mulan”. O tânără neînfricată riscă totul din dragoste pentru familia și țara ei, devenind unul dintre cei mai buni războinici ai țării. Când împăratul Chinei emite un decret potrivit căruia un bărbat din fiecare familie trebuie să servească în armata imperială ca să apere țara de invadatorii din nord, Hua Mulan, fiica cea mare a unui războinic apreciat, îi ia locul tatălui ei bolnav. Deghizându-se în bărbat, Hua Jun, ea e testată la fiecare pas și trebuie să-și folosească puterea interioară și să-și accepte adevăratul potențial. Călătoria epică prin care trece o transformă într-o războinică respectată și îi aduce respectul unei națiuni recunoscătoare și al tatălui ei mândru.

15:35 FILM BOX PREMIUM

Croitoreasa (dramă, Australia, 2015)Cu: Kate Winslet, Judy Davis, Liam Hemsworth

Acțiunea e plasată în anii ’50 și urmărește povestea lui Myrtle „Tilly” Dunnage, o femeie care revine în orășelul natal din Australia să-și îngrijească mama bolnavă. De când a plecat de acasă, acuzată pe nedrept de crimă, Tilly a devenit la Paris expertă în croitoria houte couture. Înarmată cu mașina ei de cusut și cu simț estetic, Tilly se va răzbuna pe cei care i-au greșit și îi va transforma pe localnici australieni cu ajutorul creațiilor ei vestimentare.

 

 

Deja ai votat!