LUNI, 02 august

20:00 FILM NOW

Jocuri murdare (2008 Comedie) Cu: Renée Zellweger, John Krasinski, George Clooney

Comedie romantică în decorul istoriei de început a fotbalului american, filmul regizat şi scris de George Clooney spune povestea proprietarului unei echipe de fotbal (acelaşi Clooney) care încearcă să convingă un student foarte priceput într-ale balonului rotund să se alăture echipei sale. Acesta acceptă, dar lucrurile se complică în momentul când unul dintre ei se îndrăgosteşte de logodnică celuilalt (Renee Zellweger).

20:30 PRO CINEMA

Poveste de iarnă (dramă, SUA, 2014) Cu: Russell Crowe, Jennifer Connelly, Jessica Brown Findlay, Colin Farrell

Filmul „Poveste de iarnă“ înfăptuiește miracole și unește destine. După secole de întuneric, vise despre o iubire neînțeleasă și o permanentă luptă cu sine, un bărbat își recuperează amintirile și descoperă incredibilul destin care îl așteaptă.

23:15 PRO TV

Domino (acţiune, Franta/SUA, 2005) Cu: Keira Knightley, Mickey Rourke, Edgar Ramirez, Lucy Liu

Bazat pe o intimplare adevarata, filmul urmareste viata lui Domino Harvey, fiica actorului Laurence Harvey, care si-a petrecut prima parte a vietii in cercurile cele mai selecte ale societatii, inconjurata de lux si bogatie.

23:30 HBO

Plaja (Dramă, SUA, 2000) Cu: Leonardo DiCaprio, Tilda Swinton, Virginie Ledoyen, Guillaume Canet, Robert Carlyle

Richard (Leonardo DiCaprio) e un tânăr american care călătorește prin Asia, împreună cu câțiva prieteni din Europa. Când se află în Bangkok, el întâlnește un scoțian sărit de pe fix, care-și spune Daffy Duck. Cu puțin timp înainte ca acesta să se sinucidă, el îi dă lui Richard harta unui loc din Thailanda unde susține că e raiul pe pământ. Cum nu au ceva mai bun de făcut, Richard și prietenii lui încearcă să găsească locul, iar după o călătorie periculoasă și solicitantă, harta îi duce pe o plajă superbă, exact cum o descrisese Duck. Richard și prietenii lui se stabilesc acolo, dar în scurt timp află că nu sunt singuri. Un grup mare de călători s-a instalat deja acolo și ei au creat o comunitate cu aceleași reguli sociale pe care Richard spera să le lase în urmă.

 

 

Deja ai votat!