MARŢI, 03 august

17:05 CINEMAX

Ursul negru (Dramă, SUA, 2020) Cu: Aubrey Plaza, Christopher Abbott, Sarah Gadon, Paola Lázaro, Grantham Coleman

Într-o casă izolată de lângă un lac, din munții Adirondack, un cuplu, Gabe și Blair (Christopher Abbott și Sarah Gason), găzduiește o femeie din afara orașului, pe Allison (Aubrey Plaza), care caută o sursă de inspirație pentru filmele pe care le face. Grupul alunecă rapid într-un joc calculat al dorinței, manipulării și geloziei. Cei trei nu-și dau seama cât de mult li se vor complica viețile din cauza lui Allison, care vrea să realizeze o operă de artă, însă aceasta va estompa limitele dintre autobiografie și invenție.

23:30 Pro tv

Meciul vieții (acţiune, Marea Britanie, 2018) Cu: Pierce Brosnan, Dave Bautista, Ray Stevenson

În cadrul unui eveniment sportiv major, un grup de criminali puternic înarmați preia controlul asupra unui stadion de fotbal, cu 35.000 de spectatori, cerând răscumpărare.

13:05 HBO

Fata din vale (Comedie, SUA, 2020) Cu: Jessica Rothe, Josh Whitehouse, Jessie Ennis, Ashleigh Murray, Chloe Bennet

Julie (Jessica Rothe) este fata anilor’80. Un spirit liber și creativ. Julie își petrece timpul cu prietenele ei, mergând la cumpărături la mall-ul Galleria și făcând planuri pentru balul de final de liceu. Asta până când se îndrăgostește de Randy (Josh Whitehouse), un punk rocker de pe Sunset Strip, care sfidează toate lucrurile pe care le reprezintă Julie. În ciuda obstacolelor ridicate de prieteni și familie, Julie trebuie să iasă din bula ei ca să-și urmeze inima și să descopere ce înseamnă de fapt să fii o fată din Vale. Cu o coloană sonoră rock’n’roll din anii ‘80, „Fata din vale” e o adaptare muzicală a filmului clasic din 1983, care a schimbat pentru totdeauna viețile adolescenților americani.

20:00 FILM NOW

Seberg (2019 Thriller) Cu: Kristen Stewart, Zazie Beetz, Margaret Qualley, Gabriel Sky

Inspirat de evenimentele adevărate, Against All Enemies spune povestea frumoasei actrițe și reprezentante a „Noului val francez”  (French New Wave ), Jean Seberg, care la sfârșitul anilor 1960 a fost vizată de programul ilegal de supraveghere FBI COINTELPRO (Counter Intelligence Program, care a avut ca scop investigarea, intimidarea și destrămarea organizațiilor politice disidente din Statele Unite). Implicarea politică și romantică a lui Seberg cu activistul pentru drepturile civile Hakim Jamal a făcut-o țintă a încercărilor nemiloase ale FBI de a perturba, discredita și expune mișcarea Black Power. Un tânăr agent ambițios al FBI, Jack Solomon, este desemnat să o urmarescă, dar constată că soarta să se împletește periculos cu a ei.

 

 

Deja ai votat!