MIERCURI, 04 august

21:30 PRO TV

Avionul condamnaților (acţiune, SUA, 1997) Cu: Nicolas Cage, John Cusack, John Malkovich, Steve Buscemi, Ving Rhames, Danny Trejo

Un film cu incasari de peste 100 de milioane de dolari, “Avionul condamnatilor” reuneste trei actori de exceptie ai ultimilor ani – Nicolas Cage, John Cusack si John Malkovich.

22:30 PRO CINEMA

Monstrul din Lake Placid (thriller, 2010) Cu: Colin Ferguson, Yancy Butler, Kirsty Mitchell

Biologul Nathan Bickerman (Colin Ferguson) isi cumpara o casa pe malul lacului Placid. Ceea ce el nu stie este ca fiul sau hraneste niste crocodili fiorosi, care traiesc in acest lac.

22:30 CINEMAX

Relicva (Horror, Australia, 2020) Cu: Emily Mortimer, Robyn Nevin, Bella Heathcote, Steve Rodgers, Chris Bunton

Când Edna, mama ei mai în vârstă, dispare inexplicabil, Kay, fiica sa, Sam, nepoata ei, merg la casa de la țară a familiei, unde găsesc dovezi ale demenței din ce în ce mai avansate a femeii presărate prin casă. După ce Edna se întoarce la fel de misterios cum a dispărut, îngrijorarea lui Kay cum că mama ei nu pare să vrea sau nu știe să spună unde a fost, se lovește de entuziasmul lui Sam că și-a regăsit bunica. Pe măsură ce comportamentul Ednei devine din ce în ce mai volatil, ambele încep să simtă o prezentă sinistră în casă, care e posibil să o controleze. Prin „Relic”, scenarista/ regizoarea Natalie Erika James creează o perspectivă de neuitat asupra filmelor cu case bântuite.

20:00 HBO

Lunetistul american (Acțiune, SUA, 2014) Cu: Bradley Cooper, Sienna Miller, Jake McDorman, Luke Grimes, Keir O’Donnell

Chris este trimis în Irak cu unica misiune de a-și proteja camarazii pe câmpul de luptă. Acuratețea țintei sale a salvat multe vieți, motiv pentru care colegii de arme l-au supranumit „Legenda”. Însă povestea lui a ajuns dincolo de liniile inamicilor, care au pus preț pe capul său și l-au transformat în țintă râvnită pentru insurgenți. Cu toate dramele războilui, Chris se mai lovește și de datoria de a fi soț și tată model pentru familia care îl așteaptă acasă.

 

Deja ai votat!