JOI, 05 august

00:00 PRO TV

Agentul (acţiune, SUA, 2007) Cu: Wesley Snipes, Lena Headey

James Dial este un fost trăgător de elită, retras din activitate și este urmărit de faptul că a eșuat în tentativa de eliminare a unuia dintre cei mai temuți teroriști din lume.

19:05 CINEMAX

Hud (Dramă, SUA, 1963) Cu: Paul Newman, Melvyn Douglas, Patricia Neal, Brandon De Wilde, Whit Bissell

Hud Bannon e un tânăr fermier din Texas ce locuiește cu tatăl său, Homer, care e crescător de vite, și cu Lon, nepotul lui. Protagonistul producției este o creatură amorală și rece. Între Hud și tatăl lui există un conflict care nu numai că nu dă semne a se rezolva vreodată, ci, dimpotrivă, se adâncește tot mai mult. Când la fermă apare o epidemie, iar vitele se îmbolnăvesc, Hud dorește să vândă turma înainte ca inspectorii guvernamentali să afle ce se întâmplă. Însă, Homer are o cu totul altă abordare în rezolvarea acestei complicate situații, iar asta va conduce la adâncirea rupturii dintre tată și fiul lui.

18:20 HBO

Un bilet dus pentru Moscova (Comedie, Elveția, 2020) Cu: Philippe Graber, Miriam Stein, Mike Müller, Michael Maertens, Stefan Schönholzer

În 1989, Elveția a fost zguduită de un scandal care în prezent pare aproape uitat: peste 700.000 de oameni au fost monitorizați din cauza crezurilor lor politice. Acțiunea se petrece pe fundalul istoric al scandalului dosarelor secrete, iar devotatul polițist Viktor Schuler e trimis de superiorul lui la Zurich Schauspielhaus, ca să monitorizeze scena de teatru a aripii stângi. În scurt timp, el cade pradă farmecului vieții haotice de artist. Se îndrăgostește de actrița Odile Lehmann, pe care ar trebui s-o monitorizeze, și începe să aibă dubii din ce în ce mai mari în legătură cu misiunea lui.

21:35 FILM NOW

Lacrima diavolului (2010 Acţiune) Cu: Tom Everett Scott, Natasha Henstridge

În această dramă incitantă, un agent FBI pensionar revine în agenție ca să ajute la rezolvarea cazului unui maniac periculos, cunoscut sub porecla “groparul”, care terorizează Washington. Atunci când un pistolar omoară câțiva oameni într-un loc public din Washington, FBI primește o un bilet promițând atacuri similare la fiecare 24 de ore, dacă suma de 20 de milioane nu va fi plătită.

 

Deja ai votat!