Vineri, 6 august

20.30 ANTENA 1

Minus 25 de grade (aventuri, SUA 2006) Cu: Paul Walker, Jason Biggs, Bruce Greenwood

Temuta iarnă din Antarctica se apropie, când o echipă de exploratori şi oameni de ştiinţă temerari porneşte într-o misiune de cercetare – ghidul de supravieţuire Jerry Shepard, cel mai bun prieten al său, cartograful Cooper şi geologul Davis – care reuşesc să scape la mustaţă de un accident fatal, mulţumită echipei lor de opt câini de sanie excepţionali. Obligaţi să părăsească zona, oamenii trebuie să-i lase pe câinii îndrăgiţi în urmă, în vântul îngheţat, cu promisiunea că se vor întoarce. Dar se apropie cea mai mare furtună, furtuna secolului, şi toate mijloacele de transport sunt suspendate, astfel câinii rămân izolaţi. Acum curajoşii şi inteligenţii câini – printre care nobila conducătoare a haitei, Maya, rebelul Shorty şi tânărul lider-in-devenire Max – lupta pentru a supravieţui celei mai necruţătoare ierni de pe planetă. Cu inima strânsă, Jerry porneşte o misiune de salvare ce pare imposibilă, ajutat de o frumoasă pilot cu drag de aventură, pe nume Katie. Uniţi de prietenie şi legături de familie, oamenii şi câinii fac o călătorie remarcabilă de rezistenţă şi credinţă pentru a se regăsi unii pe alţii, în acest ţinut spectaculos şi periculos.

 

 

21:30 PRO TV

În numele regelui (acţiune, Germania, Canada, SUA 2007) Cu: Jason Statham, Leelee Sobieski, John Rhys Davies

Viaţa liniştită a lui Farmer (Jason Statham) este dată peste cap în momentul în care fiul său este ucis, iar soţia sa răpită.

 

 

21:00 CINEMAX

La Llorona (Dramă, Guatemala, 2019) Cu: María Mercedes Coroy, Margarita Kenéfic, Sabrina De La Hoz, Julio Díaz, María Telón

Alma și copiii ei sunt uciși în timpul unui atac militar din Guatemala, însă 30 de ani mai târziu, când generalul care a ordonat genocidul e găsit nevinovat, Alma se întoarce în lumea celor vii ca să-l tortureze pe acesta.

Cu fraza „dacă plângeți, o să vă omor” răsunându-le în urechi, Alma și fiii ei sunt uciși în timpul conflictului armat din Guatemala. 30 de ani mai târziu, Enrique, generalul pensionat care a comandat genocidul, e adus în fața justiției, însă e achitat. Astfel, spiritul lui La Llorona e dezlănțuit să bântuie lumea ca suflet pierdut printre vii. Noaptea, Enrique începe să-i audă plânsetul. Soția și fiica lui cred că bărbatul are crize de demență. Ele nu bănuiesc că noua lor menajeră, Alma, e acolo ca să ducă la capăt răzbunarea pe care tribunalul nu a putut să o materializeze.

 

16:40 HBO

Orașe de hârtie (Dramă, SUA, 2015) Cu: Nat Wolff, Cara Delevingne, Halston Sage, Austin Abrams, Justice Smith

După ce îl poartă printr-o aventură de o noapte prin oraș, Margo dispare brusc — lăsând în urmă indicii criptate pentru a fi descifrate de Quentin. Căutarea îl poartă pe Quentin și pe prietenii săi într-o aventură extraordinară, hilară, dar și emoționantă. În final, pentru a da de urma lui Margo, trebuie să înțeleagă mai bine ce înseamnă adevărata prietenie — și adevărata iubire.

Deja ai votat!