Sâmbătă, 7 august

20.00 ANTENA 1

Frăţia hoţilor (acţiune, SUA 2018) Cu: Gerard Butler, Jordan Bridges, Evan Jones, 50 Cent, Maurice Compte

Planul jafului suprem porneşte de la ideea scoaterii din circulaţie a fabuloasei sume de 120 de milioane de dolari chiar de sub nasul celui mai performant department al poliţiei din Los Angeles. Atunci când găştile de infractori au şi insigne de poliţişti, te întrebi dacă pericolul real îl reprezintă hoţii sau forţele de ordine.

 

20:00 PRIMA TV

Razbunarea gemenilor (drama, SUA, 1999) Cu: William Dafoe

In Boston, doi frati gemeni irlandezi, profund credinciosi, decid in numele dreptatii, sa-i razbune pe toti cei terorizati de mafie. Ageri, buni luptatori, ei ucid fara mila mai multi mafioti periculosi. De ce nu intreprinde nimic ofiterul FBI insarcinat cu ancheta, aflat mereu pe urmele lor?

 

00:15 PRO CINEMA

Neamul întunericului (acţiune, SUA/ Ungaria, 2001) Cu: Adrian Paul, Bokeem Woodbine, Ling Bai, Peter Halasz

Într-un viitor îndepărtat, vampirii nu-şi mai duc existenţa în secret şi încearcă să trăiască printre oameni, ca o specie paşnică şi specială.

 

22:25 CINEMAX

Asediu pe strada Liperti (Dramă, Cipru, 2019) Cu: Constantine Markoulakis, Daphne Alexander, Akilas Karazisis, Niovi Charalampous, Andreas Masouris

I-au luat locul de muncă și respectul de sine. Nu i-a mai rămas decât casa în care-și ține familia. Azi, vor veni și după asta. Cum nu mai are nimic de pierdut, se hotărăște să ia atitudine pentru ultima oară. Filmul, a cărui acțiune se petrece lângă zona tampon ONU care separă orașul Nicosia, spune povestea unui familii care încearcă să-și păstreze casa cu orice preț.

Deja ai votat!