Duminică, 8 august

20:30 PRO CINEMA

Triunghiul dragostei și al morții (thriller,  UK, Franta, SUA, 2014) Cu: Oscar Isaac, Viggo Mortensen, Kirsten Dunst

In timpul unei vacante in Grecia cuplul american Chester MacFarland (Viggo Mortensen) si Colette (Kirsten Duns) il cunosc pe Rydal (Oscar Isaac), un tanar ghid turistic.

 

20:00 PRO TV

Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron (acţiune, SUA, 2015) Cu: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo

Atunci cand Tony Stark incearca sa puna in miscare un program inactiv de mentinere a pacii, lucrurile scapa de sub control, iar soarta planetei si a locuitorilor sta in mana celor mai mari eroi ai Pamantului: Iron Man, Captain America, Thor, Incredibilul Hulk, Black Widow si Hawkeye.

 

23:35 CINEMAX

Parfumurile (Dramă-Comedie, Franța, 2020) Cu: Emmanuelle Devos, Grégory Montel, Gustave Kervern, Sergi López, Zelie Rixhon

Anne Walberg este maestră în parfumuri. Ea le creează și își vinde incredibilul dar mai multor companii. Este o divă, egoistă și temperamentală. Guillaume e noul ei șofer și singurul care îndrăznește s-o înfrunte. Probabil tocmai de asta nici nu-l concediază.

 

23:15 HBO

A naibii dragoste! (Comedie, SUA, 2011) Cu: Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore, Emma Stone, Analeigh Tipton

Totul pare perfect pentru Cal (Steve Carrell). La 40 de ani se poate lăuda cu o viață de invidiat: are un serviciu bun, o casă superbă, copii frumoși și este însurat cu iubita din liceu. Asta până când află că soția lui, Emily (Julianne Moore), îl înșală de ceva timp și vrea să divorțeze. Încă în stare de șoc, Cal încearcă să se conformeze statutului de burlac, dar cum el n-a mai fost la întâlniri de zeci de ani… este depășit de situație. Astfel, începe să-și petreacă serile singur într-un bar și are norocul să devină protejatul lui Jacob Palmer (Ryan Gosling), un playboy tânăr și atrăgător, care îl ajută să o uite pe Emily și să își trăiască viața. Dar, în ciuda eforturilor lui, nu poate să ignore ce îi dictează inima și toate drumurile îl duc exact în punctul din care a plecat.

Deja ai votat!