Marţi, 10 august

20:00 PRIMA TV

Pachetul (acțiune, S.U.A. 2013) Cu: Dolph Lundgren, Monique Ganderton, Steve Austin

Tommy Wick este un recuperator de credite care lucrează pentru Dough – un cămătar fără scrupule. Tommy nu face din plăcere această treabă ci din grijă pentru fratele său care se află acum în pușcărie și-i datorează o sumă foarte mare lui Dough. Concurența cămătarilor este aprigă deoarece își dispută teritoriul cu încă doi puternici oameni de „afaceri”: Germanul și Anthony. Lucrurile se complică pentru întreagă situație atunci când Dough îi încredințează o misiune foarte importantă lui Tommy și anume de a livra un pachet Germanului.

20:30 PRO CINEMA

Îngerii lui Charlie (acţiune, SUA, 2000) Cu: Cameron Diaz, Lucy Liu, Drew Barrymore,

Trei dintre cele mai dorite actriţe de la Hollywood, Cameron Diaz, Lucy Liu şi Drew Barrymore îşi pun la bătaie farmecele într-o nouă luptă cu Forţele Răului.

17:30 CINEMAX

A trăi (Dramă, Italia, 2019) Cu: Micaela Ramazzotti, Adriano Giannini, Massimo Ghini, Marcello Fonte, Roisin O’Donovan

Membrii familiei Attorre locuiesc într-o suburbie a Romei. Luca, un jurnalist frustrat, care scrie fake news, se zbate să aibă grijă de familia lui formată din Susi, o fostă balerină care acum predă balet unor femei supraponderale, și Lucilla, o fetiță de 6 ani tăcută și creativă care suferă de astm. Pierpaolo, fiul lui Luca dintr-o altă relație, are 17 ani și îi ajută financiar în secret. El locuiește într-o vilă alături de mama lui bogată și sub aripa bunicului său, un puternic om al legii. Mary Ann, o studentă la arte irlandeză și catolică, intră în viața familiei ca o scânteie și devine dădaca Lucillei.

22:05 HBO

Viața mea cu Liberace (Dramă, SUA, 2013) Cu: Michael Douglas, Matt Damon, Dan Aykroyd, Scott Bakula, Rob Lowe

Regizată de Steven Soderbergh și produsă de Jerry Weintraub, această dramă originală HBO Films recreează strălucitoarea lume a lui Liberace, flamboiantul și faimosul artist ale cărui costume extravagante, candelabru sine-qua-non și spectacole elaborate l-au transformat în cel mai de succes artist al epocii sale. Povestea se axează pe tumultoasa relație a lui Liberace cu Scott în orașul Las Vegas din perioada 1977 – 1982 – perioadă ce a constituit apogeul carierei lui Liberace care, însă, a continuat să-și păstreze secretă homosexualitatea. Filmul surprinde esența farmecului lui Liberace și reamintește publicului cât de diferită era percepția publică în acea epocă, puțini artiști de renume având curaj să recunoască că sunt homosexuali în fața publicului ce-i transformase în staruri.

Deja ai votat!