Miercuri, 11 august

20:00 PRIMA TV

Catwoman (acțiune, S.U.A. 2004) Cu: Halle Berry, Benjamin Bratt, Sharon Stone, Lambert Wilson
Timidă și sensibilă, Patience Philips (Halle Berry) este o artistă care lucrează ca designer grafic pentru o importantă companie de produse cosmetice, care este pe cale de a descoperi un produs-minune împotriva îmbătrânirii. Când Patience descoperă un secret îngrozitor pe care șeful ei îl ascunde, se trezește în mijlocul unei conspirații.

 

21:00 CINEMAX

În lume (Dramă, Franța, 2020) Cu: Sandrine Bonnaire, Brigitte Roüan, Aure Atika, Sarah Stern, Kenza Fortas

Jeanne (Sandrine Bonnaire) lucrează într-o maternitate din Marsilia. Zi și noapte, Jeanne și colegii ei luptă să ajute mamele și pe bebelușii lor, în ciuda lipsei de angajați și a presiunii constante din partea conducerii. Jeanne locuiește cu fiica ei de 18 ani, Zoé. Când are loc o tragedie la maternitate, iar Zoé se duce să studieze la Paris, trecutul secret al lui Jeanne iese brusc la suprafață și o forțează să-și susțină alegerile făcute în viață.

 

18:05 HBO

Cosmoball (Aventuri, Rusia, 2020) Cu: Evgeniy Romantsov, Viktoriya Agalakova, Mariya Lisovaya, Ivan Ivanovich, Elizaveta Taychenacheva

Mulți ani după ce războaiele Galaxiei au declanșat dezastre în întreaga lume și prăbușirea Lunii, omenirea se străduiește să supraviețuiască, având un singur idol de venerat – Cosmoball, un joc fascinant, jucat între oameni și extratereștri, pe nava extraterestră uriașă care plutește în cer. Un tânăr cu o putere enormă, de natură necunoscută, se alătură echipei de supereroi temperamentali, în schimbul unui leac pentru boala fatală a mamei sale. Cei Patru de pe Pământ vor lupta nu doar ca să apere onoarea planetei lor în jocul spectaculos, dar și pentru a înfrunta amenințarea adusă Galaxiei și pentru a-și îmbrățișa propriile destine.

 

19:30 FILM BOX PREMIUM

Salvarea fatală (thriller, Germania, 2008) Cu: Stephen Manuel

O catastrofă se întâmplă cu o zi înainte de înfăţişarea pentru divorțul lui Iacob şi Emilie, fiul lor, Toby cade într-o fântână în timp ce joacă în pădure – pădurea sufletelor pierdute, așa cum o numește legendă. Pompierul Mike, prietenul din copilărie al lui Emilie încearcă să îl salveze pe Toby, dar ceea ce pare simplu la prima vedere se dovedește a fi imposibil. Toby este prins în fântâna adâncă și după o ploaie puternică nivelul apei creşte, amenințând să-l înece. Timpul se scurge fără milă.

Deja ai votat!