Joi, 12 august

20:00 PRIMA TV

Primul submarin (actiune/drama, SUA 1999) Cu: Armand Assante, Donald Sutherland

Filmul prezintă incredibila poveste adevărată a echipajului submarinului Hunley, trimis într-o misiune extrem de periculoasă în timpul războiului.

 

20:30 PRO CINEMA

Suspectul (acţiune, SUA, 2002) Cu: James Caan, Johnathon Schaech, Elizabeth Lackey, David Field, Sydney Jackson, Paul Glover

Pentru Daniel Pruitt, un politist extenuat din Seattle, o excursie cu cortul se transforma intr-un cosmar atunci cand sotia sa, Jessica, este atacata in padure.

 

21:00 CINEMAX

Vicele (Dramă, SUA, 2018) Cu: Christian Bale, Amy Adams, Steve Carell, Sam Rockwell, Alison Pill

Nominalizată pentru 8 premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film, producția spune povestea lui Dick Cheney, cel mai puternic vicepreședinte din lume, și a modului în care politicile lui au schimbat lumea. Christian Bale îl interpretează pe Dick Cheney în această poveste epică despre felul în care un birocrat a devenit încet cel mai puternic om din lume ca vicepreședinte al lui George W. Bush și a remodelat țara și lumea în moduri pe care le resimțim și azi. Cu Amy Adams, Steve Carell și Sam Rockwell, filmul este o comedie neagră despre culisele politicii americane.

 

18:05 HBO

Ratați eroici (Comedie, Argentina, 2019) Cu: Ricardo Darín, Luis Brandoni, Chino Darín, Verónica Llinás, Daniel Aráoz

Argentina, decembrie 2001. Câțiva prieteni și vecini își pun laolaltă toate economiile pentru a reactiva cooperativa agricolă și economia orășelului lor. A doua zi după ce depun banii la bancă, sistemul bancar al Argentinei se prăbușește și pierd tot. Dar în scurt timp își dau seama că nu sunt doar victime ale prăbușirii economice, ci au fost și păcăliți de un avocat lipsit de scrupule, care era hotărât să profite de situație. Acești bărbați și femei obișnuiți din orășel se unesc și pun la cale un plan pentru a recupera ce li se cuvine de drept.

Deja ai votat!