Vineri, 13 august

PRO TV

21:30 Furie și răzbunare (acţiune 2016) cu John Travolta, Rebecca De Mornay, Amanda Schull

Un bărbat este hotărât să își facă singur dreptate, deoarece un grup de ofițeri de poliție corupți nu sunt în stare să-l găsească pe cel vinovat de uciderea soției sale.

 

FILM NOW

20:00 La capătul curcubeului (2014 Romantic) cu Sam Claflin, Lily Collins

Rosie și Alex sunt cei mai buni prieteni de la vârsta de 5 ani, deci e imposibil să se potrivească… sau nu? Când vine vorba de dragoste, viață și luarea unor decizii bune, aceștia sunt proprii inamici. O întorsătură ciudată la 18 ani, o oportunitate pierdută, și viața îi trimite în direcții total diferite. Dar totuși, de-a lungul timpului, spațiului și a continentelor diferite, legătura care îi leagă nu poate fi ruptă – în ciuda relațiilor dezastruoase, căsătoriei, infidelității și divorțului. O să reușească să fie împreună, sau va fi prea târziu?

 

PRO CINEMA

20:30 Viața fără Dick (comedie SUA, 2002) cu Sarah Jessica Parker, Harry Connick Jr.

Colleen Gibson (Sarah Jessica Parker) isi impusca din greseala prietenul care o insela de mai mult timp, Dick. Crima este vazuta doar de Danny, un apropiat al mafiei. Cei doi se indragostesc si hotarasc sa se ajute reciproc: Danny o scapa pe Colleen de cadavru, in timp ce ea se intalneste cu sefii mafioti.

 

HBO

20:50 300: Ascensiunea unui imperiu (Acțiune, SUA, 2014) Cu: Sullivan Stapleton, Eva Green, Lena Headey, Hans Matheson, Rodrigo Santoro

După colosala confruntare de la Termopile, lacomul rege Xerxes continuă în forță consolidarea puterii imperiului persan, urmărind nemilos expansiunea teritoriului său și dezvoltarea unei armate invincibile. Cu o flotă impresionantă condusă de răzbunătoarea Artemesia, Xerxes își concentrează toată puterea pentru a-l opri pe generalul Themistokles care dorește să unifice toate teritoriile grecești.

Deja ai votat!