Sâmbătă, 14 august

Andy Samberg & Jorma Taccone Characters: Rod Kimble & Kevin Powell Film: Hot Rod 2007 Director: Akiva Schaffer 03 August 2007 PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxONLY Copyright: MaryxEvansxAFxArchivexParamount 12659859 editorial use only

HBO

20:00 Popstar: Nu te opri niciodată (Comedie, SUA, 2016) Cu: Andy Samberg, Jorma Taccone, Akiva Schaffer, Sarah Silverman, Tim Meadows

După ce realizează că noul său album solo este un eşec, un fost membrual unei trupe de băieţi va face orice pentru a-şi menţine statutul de celebritate.

PRO TV

23:30 Charlie Talisman (comedie SUA, Canada 2007) cu Jessica Alba, Dane Cook

Totul a început când Charlie avea zece ani. Încălcând regulile jocului, Charlie a refuzat să o sărute pe fata în dreptul căreia se oprise roata norocului. Atunci, drăcoaica de fată l-a blestemat. Charlie (Dane Cook), care între timp devenise dentist, n-a mai putut scăpa de vrajă nici măcar după 25 de ani de la întâmplare. În timp ce Stu (Dan Fogler), cel mai bun prieten al său, specialist în chirurgie plastică, le făcea curte tuturor pacientelor sale, Charlie nu reușea să-și găsească partenera potrivită.

PRIMA

20:00 Zi de instructie  – actiune, SUA 2001, Cu: Ethan Hawke, Denzel Washington

În fiecare zi, este dus un adevărat război pe străzile orașelor americane – un război între locuitori, traficanții de droguri și funcționarii statului obligați să-i apere pe primii împotriva celorlalți. Acest război își are victimele sale, poate niciuna atât de mare ca sergentul Alonzo Harris (DENZEL WASHINGTON), un ofițer veteran de la brigada de narcotice, cu o experiență de 13 ani, ale cărui metode de lucru îndoielnice depășesc linia dintre legalitate și corupție.

FILM NOW

20:00 Tată fără număr  (2013 Comedie) cu Vince Vaughn, Chris Pratt, Cobie Smulders

David Wozniak (Vince Vaughn) este un bărbat obișnuit a cărui viață este dată peste cap când află că, în urma unei greșeli la clinica de feritilizare cu care a „colaborat” în studenție, e tatăl a 533 de copii! Dator unor mafioți și respins de iubita sa însărcinată, lucrurile păreau că nu pot sta mai prost pentru sărmanul David, dar iată că 142 dintre copiii săi necunoscuți vor să-i afle identitatea în urma unui proces. Cum va face eroul față situației? Remake după filmul canadian de succes Starbuck, multiplu premiat la festivaluri din întreaga lume.

Deja ai votat!