Duminică, 15 august

PRO TV

20:00 Omul-Furnică (acţiune SUA, 2015) cu Paul Rudd, Michael Douglas, Judy Greer, Evangeline Lilly

Înarmat cu o abilitatea extraordinară de a-și micșora dimensiunea și de a-și mări proporțional puterea, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) se vede nevoit să își accepte latura eroică și să vină în ajutorul mentorului său, cercetătorul Hank Pym (Michael Douglas), pentru a proteja secretul ce stă în spatele uimitorului costum Ant-Man. În ciuda obstacolelor numeroase și aproape imposibil de depășit, Pym și Lang trebuie să născocească și să ducă la îndeplinire un plan de succesul căruia depinde viitorul întregii omeniri.

HAPPY CHANNEL

22.30 Nonconformistii (SUA 2008) Cu: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Christopher Fitzgerald

April si Frank sunt un cuplu tanar, ce-si duce viata intr-o suburbie a orasului Connecticut, alaturi de cei doi copii ai lor. Sub aparenta unei vieti implinite, April si Frank ascund o multime de frustrari legate de relatia si carierele lor. Refuzand sa se conformeze stilului de viata al consumeristei societati americane, ei viseaza sa plece in Franta, pentru a-si implini visurile artistice. Pe masura ce relatia lor este subminata de gelozii si egoisme, planurile de viitor devin tot mai greu de pus in practica.

HBO

20:00 Mesagerul zilei de pe urmă (Horror, SUA, 2020) Cu: James Badge Dale, Marin Ireland, Stephen Root, Ron Canada, Robert Aramayo

Fostul poliţist James Lasombra (James Badge Dale) investighează dispariţia unei fete. El descoperă un grup secret care încearcă să invoce o entitate supranaturală terifiantă.

TNT

21:10 Necunoscutul (acţiune 2011) cu Liam Neeson, Diane Kruger, January Jones, Aidan Quinn

Doctorul Martin Harris (Liam Neeson) pleacă alături de soția sa (January Jones) în Berlin pentru a participa la o conferință de specialitate. În urma unui accident cumplit de mașină, Martin se trezeste pe un pat de spital, confuz și fără să aibă idee cum a ajuns acolo. La scurt timp, constată stupefiat că nimeni nu îl recunoaște și este privit ca un străin chiar și de către soția lui.

Deja ai votat!