Luni, 16 august

FILM NOW

20:00 Două zile la New York   (2011 Comedie) cu Chris Rock, Julie Delpy

Marion (Julie Delpy) s-a despărțit de Jack (pe care l-a întâlnit în filmul precendent, Two Days in Paris) și trăiește acum la New York alături de copilul ei. Dar când familia ei decide să vină în vizită, lucrurile o iau razna, mai ales că aceștia trebuie să facă cunoștință cu noul ei iubit, Mingus (Chris Rock).

PRO CINEMA

20:30 Trecutul (dramă 2013) cu Bérénice Bejo, Tahar Rahim, Ali Mosaffa

Un bărbat de origine iraniană (jucat de Ali Mossafa), confruntându-se cu probleme de cuplu cu soția franțuzoaică (Bérénice Bejo), o părăsește pe ea și pe cei doi copii întorcându-se în țara de baștină. Între timp, soția sa începe o relație cu un francez (Tahar Rahim), cerându-i fostului soț divorțul. Acesta se va reîntoarce în Franța doar pentru a-și descoperi soția împreună cu alt bărbat, în fosta lui casă și alături de copiii lui.

NATIONAL TV

21:00 Cripta diavolului (acţiune SUA 2009) cu Cuba Gooding Jr., Ray Winstone

O echipă de mercenari este contactată de un agent CIA misterios pe nume Elissa, care le cere membrilor echipei să salveze un om de știință care lucrează la o descoperire arheologică în deșert. Cu ajutorul unui preot misterios, echipa descoperă curând secretul care se ascunde dincolo de nisipuri. Un secret care fusese protejat mii de ani. Un secret care nu era de pe Pământ.

CINEMAX

21:00 Râsul (Dramă, Canada, 2020) Cu: Léane Labrèche-Dor, Micheline Lanctôt, Alexandre Landry, Sylvie Drapeau, Jean-Sébastien Courchesne

În războiul civil care a lovit Quebecul, Valerie ( Léane Labrèche-Dor) a fost singura supravieţuitoare a unei execuţii în masă în care a fost omorât inclusiv prietenul ei. Ani mai târziu, ea are un nou partener, Gabriel ( Alexandre Landry), dar încă e bântuită de trecut.

Deja ai votat!