Marţi, 17 august

TNT

20:05 Revenire la viaţă (dramă 1990) cu Robert De Niro, Robin Williams

Malcolm Sayer (Robin Williams), un doctor nou venit, află că o secție a spitalului este plină cu pacienți catatonici, victime ale unei epidemii de encefalită petrecută cu mulți ani în urmă. Malcom este tulburat de situația precară a acestor oameni, dar și de faptul că sunt în această stare de decenii. După ce găsește un posibil remediu medicamentos, doctorul cere permisiunea să îl încerce pe Leonard Lowe (Robert De Niro), unul dintre pacienți.

 

PRO CINEMA

20:30 Răpite în Cleveland (dramă 2015) cu Taryn Manning, Pam Grier, Raymond Cruz

Pe 22 august 2002, Michelle Knight, o mamă singură de 21 de ani, a fost răpită de Ariel Castro în Cleveland și ținută captivă în casa lui pentru mai mult de 11 ani. Luând putere din credința în Dumnezeu și decisă să se reunească cu fiul ei, Knight refuză să fie învinsă de Castro. Curând, el mai răpește două adolescente, pe Amanda Berry și pe Gina DeJesus, iar Michelle le devine prietenă și soră.

 

HBO

21:50 300 – Eroii de la Termopile (Acțiune, SUA, 2007) Cu: Gerard Butler, Lena Headey, Dominic West, David Wenham, Vincent Regan

„300” este o evocare feroce a Bătăliei antice de la Termopile în care Regele Leonidas (Gerard Butler) și 300 de spartani au luptat până la moarte împotriva lui Xerxes și a armatei sale masive de persani. Înfruntând șanse de nebiruit, vitejia și sacrificiul lor inspiră toti grecii să se unească împotriva dușmanului lor persan, lucru extrem de important pentru păstrarea democrației.

 

FILM BOX PREMIUM

22:25 Culegătorii de scoici (dramă 2006) cu Paul Rudd, Ken Marino, Lauren Ambrose

O poveste a patru băieți din clasa muncitoare, care cresc împreună în Long Island, New York, și care devin căutători de moluște comestibile. Un film despre maturizare, încredere și prietenie curată.

Deja ai votat!