Miercuri, 18 august

PRIMA

20:00 Cursă pentru viaţă (dramă SUA 2010) cu Sam Shepard, Dermot Mulroney, Diane Kruger

Filmul ne prezintă drama unui procuror, Stanton, care nu poate face nimic ca să-și salveze fetița. Aceasta suferă de o boală degenerativă de plămâni, iar transplantul este singura soluție. Din păcate pentru procuror, fetița sa nu poate primi la timp plămâni noi prin sistemul american de sănătate, astfel că acesta decide să caute organele necesare într-un orășel din Mexic. Ajuns acolo, Stanton observă sărăcia și problemele comunității și, după o serie de aventuri care îi pun viața în pericol, trebuie să ia o decizie dificilă care îl va marca pentru totdeauna.

 

NATIONAL TV

20:00 Kickboxer 4 (acţiune 1994) cu Sasha Mitchell

Celebra serie Kickboxer a ajuns la cea de-a patra serie continuand sangeroasa incursiune in lumea nemiloasa a stilului Muay Tai. In aceasta a patra parte, crudul Tong Po ii insceneaza lui David Sloan o crima pentru care va fi judecat si inchis. In timp ce ispaseste nedreapta pedeapsa el va afla ca sotia sa a fost rapita de infamul Tong Po si sechestrata in fortareata sa din Mexic. Agentii FBI sunt in fine convinsi de nevinovatia lui Sloan si accepta sa-i dea drumul, dar ii conditioneaza eliberarea. El trebuie sa-i duca la Tong Po.

 

PRO CINEMA

20:30 Ultima fermecătoare (dramă 2012, SUA) CU David Rees Snell, Fredrick Lopez, Lora Martinez-Cunningham

O dramă plasată în New Mexico în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, centrată pe relația dintre un tânăr și o femeie în vârstă care îl ajută să lupte in bătălia dintre bine și rău care se dezlănțuie în satul său.

 

ANTENA 1

00.30 Fara obligatii (comedie 2011) Cu: Natalie Portman, Ashton Kutcher, Kevin Kline

Când adolescenta Emma Kurtzman avea 14 ani și refuza avansurile lui Adam Franklin în tabăra de la Weehawken, niciunul dintre ei nu avea habar ce înseamnă viața sexuală de adult. Niște ani mai târziu, Emma (NATALIE PORTMAN) și Adam (ASHTON KUTCHER) știu prea bine despre ce e vorba, când drumurile li se întâlnesc din nou, așa cum li se mai întâmplase de câteva ori până acum, și se trezesc în pat, făcând sex. Sex cu adevărat plăcut!

Deja ai votat!