Joi, 19 august

CINEMAX

21:00 Aliatul (Thriller, SUA, 2016) Cu: Brad Pitt, Marion Cotillard, Lizzy Caplan, Jared Harris, Simon McBurney

Povestea lui Allied aduce alături un agent al serviciului britanic de spionaj, Max Vatan (Pitt) şi o spioană franceză Marianne Beausejour (Cotillard). Cei doi se îndrăgostesc în timpul unei misiuni de asasinare a unui oficial german, însă la scurtă vreme Max află că partenera sa, acum mama copilului său, lucrează de fapt pentru nazişti, şi incepe să o investigheze. Povestea este una adevărată, adaptată de scenaristul Steven Knight.

 

PRIMA

20:00 Hoţ de diamante (comedie neagră SUA 2004) cu Pierce Brosnan, Salma Hayek, Woody Harrelson, Don Cheadle, Naomie Harris

Comedia de actiune After the Sunset-Hot de diamante, incepe acolo unde majoritatea filmelor ce implica jafuri de mare amploare se sfarsesc – cu doi hoti profesionisti care fug in paradisul tropical pentru a se bucura de roadele muncii lor. Dar in momentul in care un agent FBI, care i-a urmarit de sapte ani, este convins de faptul ca acestia pun la cale de fapt un furt de un milion de dolari intr-o „croaziera a diamantelor” din apropiere, incepe un joc tenace de-a soarecele si pisica.

 

FILM NOW

20:00 Bunica-i şefa! (2007 Comedie) cu Jane Fonda, Lindsay Lohan, Felicity Huffman

Rebela adolescenta Rachel (Lindsay Lohan) tipa, injura, bea. Cu ultimul accident de masina, incontrolabila Rachel reuseste sa incalce pana si ultima regula a mamei ei, Lilly (Felicity Huffman). Solutia? Lilly o trimite pe Rachel in singurul loc in care si-a jurat ca nu va mai pune piciorul, ferma din Idaho a mamei ei, Georgia (Jane Fonda).

 

FILM BOX PREMIUM

21:00 Trezirea lui Madison (dramă 2010) Sarah Roemer, Elisabeth Shue, Imogen Poots

Când povara unei existențe normale devine insuportabilă pentru o tânără suferind de sindromul identității disociate, aceasta se izolează timp de 30 de zile în încercarea disperată de a da un sens vieții ei fracturate. Madison revede imaginile din jurnalul său video, hotărâtă să se sinucidă în cazul în care nu va reuși să-și găsească liniștea sufletească.

Deja ai votat!