SÂMBĂTĂ

TNT

19:50 A naibii dragoste (comedie 2011) cu Emma Stone, Julianne Moore, Ryan Gosling, Steve Carell

Totul pare perfect pentru Cal (Steve Carrel). La 40 de ani se poate lăuda cu o viață de invidiat: are un serviciu bun, o casă superbă, copii frumoși și este însurat cu iubita din liceu. Asta până când află că soția lui, Emily (Julianne Moore), îl înșeală de ceva timp și ar dori să divorțeze. Încă în stare de șoc, Cal încearcă să se conformeze statutului de burlac, dar cum el n-a mai fost la întâlniri de zeci de ani… este depășit de situație.

 

HBO

21:35 Mesagerul zilei de pe urmă (Horror, SUA, 2020) Cu: James Badge Dale, Marin Ireland, Stephen Root

Aflat pe urmele unei fete dispărute, un fost polițist întâlnește un grup secret care încearcă să convoace o entitate supranaturală terifiantă.

 

PRIMA

20:00 Bernie (comedie 2011) cu Jack Black, Shirley MacLaine, Matthew McConaughey

„Bernie” are în centrul acțiunii un antreprenor de pompe funebre dintr-un mic oraș texan pe nume Berhardt „Bernie” Tiede, care este atât de generos încât și-a atras simpatia și dragostea tuturor localnicilor, ce nu au niciodată vreo vorbă rea de zis despre el. După ce se împrietenește cu bogata, morocanoasa și dominatoarea vaduvă Marjorie Nugent și face tot ceea ce îi stă în putință pentru a intra în grațiile femeii vârstnice, Bernie o ucide pentru a intra în posesia banilor ei și apelează ulterior la tot felul de mijloace ingenioase pentru a crea iluzia că victima este încă în viață și a evita astfel rigorile legii.

 

PRO CINEMA

22:15 Doom (acţiune SUA 2005) cu Karl Urban, Dwayne Johnson

Un apel disperat de ajutor venit de pe stația de cercetare Olduvai, aflată pe planeta Marte, aduce o echipă specială de intervenții pentru o anchetă. Ceva cu siguranță nu este în regulă.

Deja ai votat!