DUMINICĂ

HBO

20:00 Dreamland (Thriller, SUA, 2019) Cu: Finn Cole, Margot Robbie, Travis Fimmel, Kerry Condon, Darby Camp

Filmul Dreamland (2019) online subtitrat dezvăluie aveturile unei nelegiuite din perioada Marii Depresii, Allison Wells (Margot Robbie), care este descoperită de un texan, Eugene Evans (Finn Cole), și care în loc să o predea, încep o poveste dramatică de dragoste.

 

PRO TV

20:00  Omul Furnică și Viespea (acţiune SUA, 2018) cu Evangeline Lilly, Paul Rudd

În Universul Cinematografic Marvel apare un nou capitol: „Ant-Man and The Wasp”, care îi are în rolurile principale pe super-eroii cu abilitatea incredibilă de a se micşora. În intervalul tulbure de după „Captain America: Răzvoi Civil”, Scott Lang (interpretat de Paul Rudd) se luptă cu consecinţele alegerilor pe care trebuie să le facă atât în rolul lui de super-erou, cât şi în acela de părinte.

 

PRO CINEMA

20:30  Like.Share.Crimă (thriller 2016) cu Courtney Lakin, Elliott Armstrong, Joseph Poliquin

Studenții dintr-un campus universitar sunt vizați de un ucigaș care utilizează rețelele sociale.

 

CINEMAX

21:00 Gangster american Cu: Denzel Washington, Russell Crowe, Chiwetel Ejiofor, Cuba Gooding Jr., Josh Brolin

Detectivul Richie Roberts (Russell Crowe) are o sarcină: să curețe străzile New York-ului de puternicii traficanți de droguri. Cel mai important adversar al lui se dovedește a fi Frank Lucas (Denzel Washington), cel mai mare traficant din Harlem, care a transformat contrabanda cu heroină într-o adevărată artă: praful alb a fost pus în sicriele soldaților americani uciși în Vietnam.

 

Deja ai votat!