MARŢI

PRIMA

20:00  Pachetul (acţiune 2013) cu Dolph Lundgren, Monique Ganderton, Steve Austin

Tommy Wick este un recuperator de credite care lucrează pentru Dough – un cămătar fără scrupule. Tommy nu face din plăcere această treabă ci din grijă pentru fratele său care se află acum în pușcărie și-i datorează o sumă foarte mare lui Dough. Concurența cămătarilor este aprigă deoarece își dispută teritoriul cu încă doi puternici oameni de „afaceri”: Germanul și Anthony. Lucrurile se complică pentru întreagă situație atunci când Dough îi încredințează o misiune foarte importantă lui Tommy și anume de a livra un pachet Germanului.

 

FILM NOW

20:00 O noapte nebună (2014 Comedie) cu Cameron Diaz, Jason Segel

Jay (Jason Segel) și Annie (Cameron Diaz) sunt căsătoriți și încă îndrăgostiți unul de celălalt, dar după zece ani și doi copii, pasiunea s-a mai estompat. Pentru a reaprinde flacăra, ei se hotărăsc – de ce nu? – să se filmeze în timpul unei partide-maraton de sex, în care să folosească toate pozițiile descrise în THE JOY OF SEX. Părea o idee grozavă, dar asta numai până în momentul în care au descoperit că înregistrarea lor risca să devină publică. Cuprinși de panică, ei își petrec toată noaptea încercând să dea de urma înregistrării, să coopteze niște prieteni, să-l păcălească pe șeful lui Annie – și toate astea doar pentru a-și recupera filmulețul, dar și reputația, sănătatea și, cel mai important, mariajul.

 

PRO CINEMA

20:30 Mercenarele (acţiune 2014, SUA) cu Brigitte Nielsen, Vivica A. Fox, Zoë Bell

Fiica președintelui este capturată și întemnițată în timp ce călătorea într-o zonă de război, așa că o echipă de elita de comando feminină este reunită pentru a se infiltra într-o închisoare de femei pentru o salvare îndrăzneață.

 

TVR 1

22,10 Moulin Rouge (Regatul Unit, 1952) cu Christopher Lee

„Tehnicolorul, prelucrat in tonalitati proprii lui Lautrec, gaseste aici una dintre cele mai remarcabile utilizari (…). Toate etapele vietii pictorului sunt admirabil restituite cu o veridicitate tulburatoare, intr-o ambianta plina de veselie si de incredere, (…)intotdeauna de o exemplara sobrietate.” – P.A.Buisine (Cinematographie francaise)

Deja ai votat!