MIERCURI

NATIONAL TV

20:00 Promisiunea (dramă 2016) cu Christian Bale, Oscar Isaac, Charlotte Le Bon

Michael este farmacist într-un sat din Turcia. Este anul 1914, iar armonia dintre creștini și musulmani, turci și armenieni, este pe cale să ia sfârșit. Din dorința de a studia medicina, Michael acceptă să se căsătorească cu o localnică, convins că va ajunge să o iubească cu trecerea timpului. Se îndreaptă spre Constantinopol și promite să se întoarcă pentru nuntă după ce devine doctor. Este trimis în casa verișorului tatălui său, un negustor local. Aici o întâlnește pe Ana, implicată într-o relație cu jurnalistul Chris. Când în Turcia izbucnește războiul, Michael este nevoit să își îndeplinească serviciul miltar. Va reuși să își țină promisiunea facută?

 

TNT

20:25 Formidabilul (comedie 1991) cu Cary Elwes, Valeria Golino, Lloyd Bridges, Charlie Sheen

Pilotul Tropper Harley (Charlie Sheen) provine dintr-o familie de indieni. El revine în sânul familiei sale, încercând astfel să se țină departe de tumultul și faptele de glorie ce i-au marcat viața de până atunci. Dar planurile sale nu corespund cu cele ale superiorilor săi… Este înrolat într-o trupă de elită, numită Nevăstuica Obosită, trupă trimisă într-o misiune specială împotriva lui Saddam Hussein. Scopul acestei acțiuni este distrugerea uzinelor nucleare ale dictatorului arab.

 

PRIMA

20:00 Naşul stresat (comedie 2002) cu Robert De Niro, Billy Crystal

Capul Mafiei, Paul Vitti (ROBERT DE NIRO) se apropie de sfârsitul termenului sãu în Sing Sing, iar agentii FBI-ului care îl monitorizeazã sunt pãcãliti. Zi dupã zi se uitã cum unul din cei mai cunoscuti gangsteri ai New York-ului se plimbã în cerc în celula sa, ocazional cântând melodii din West Side Story. Are Vitti o cãdere nervoasã datoritã recentelor amenintãri din viata sa datorate unui dusman al Familiei sau comportamentul sãu ciudat face parte dintr-un plan menit sã-l scoatã din închisoare mai devreme? FBI-ul nu e sigur, cum nu e sigur nici fostul lui psihoterapeut, Ben Sobel (BILLY CRYSTAL), care e chemat sã-si dea cu pãrerea în legãturã cu, cazul.

 

PRO CINEMA

20:30 Mâini de aur: Povestea lui Ben Carson (dramă 2009) cu Geoffrey Beauchamp, Ele Bardha

Este vorba despre un baiat de culoare care a crescut fara tata si care la scoala era codasul clasei. Asta pana in ziua cand mama lui il trimite la biblioteca sa citeasca in fiecare zi carti. Cu pasi marunti dar siguri iese din tiparul ‘codasului’ si incepe sa iubesca cartea… de aici si dorinta de a invata mai mult si a ajunge medic. Iar astazi chiar este cel mai cunoscut medic neurochirurg din lume. Dr. Ben Carson este interpretat in film de renumitul actor Cuba Gooding Jr.

Deja ai votat!