JOI

PRO TV

21:30 Mumia: Mormântul Împăratului Dragon (acţiune 2008) cu Brendan Fraser, Jet Li

Rick O’Connell ajutat de fiul sau Alex, sotia sa Evelyn si fratele acesteia, Jonathan, trebuie sa lupte impotriva mumiei imparatului Qin Shi Huang. Cand neinfricatul aventurier Alex O’Connell il trezeste din somnul etern pe imparat, el trebuie sa-i caute si sa le ceara ajutorul singurilor oameni care stiu mai multe decat el despre mumie: parintii lui.

 

PRIMA

20:00 Delicatesele lui Shakespeare (comedie 2007) cu Damian Lewis, Kate Ashfield

Incercand sa scape de seful lui si sa se desprinda de lumea interlopa, un fost asasin platit se angajeaza ca brutar intr-un sat indepartat din Tara Galilor.

 

HBO

20:00 Percy (Dramă, Canada, 2020) Cu: Christopher Walken, Christina Ricci, Zach Braff, Luke Kirby, Adam Beach

Film bazat pe un proces real, care a avut loc în anul 1998. Percy Schmeiser (Christopher Walken) este un fermier bătrân care este nevoit să înfrunte un conglomerat important când rapiţa modificată genetic de o companie, este descoperită în recoltele sale.

 

TNT

20:25 Striptease (dramă 1996) cu Demi Moore, Burt Reynolds, Armand Assante

Demi Moore  interpreteaza rolul lui Erin, care tocmai a divortat de Darrell (Robert Patrick), pierzand astfel custodia fiicei sale, Angela (interpretata de Rumer Willis, fiica din realitate a actritei). Impresionat de zilele de glorie ale fostului fotbalist, judecatorul se pronunta in favoarea fostului sot, ceea ce o determina pe Erin sa lupte pentru a-si recastiga copilul. Concediata de la FBI unde lucra ca secretara, ea este nevoita sa lucreze ca dansatoare intr-un club de noapte, pentru a strange banii pentru un nou proces.

Deja ai votat!