LUNI

Keira Knightley

FILM NOW

20:00 Secrete oficiale (2019 Thriller) cu Keira Knightley, Matthew Goode, Ralph Fiennes

Bazat pe evenimente adevărate care au zguduit lumea, filmul spune povestea captivantă a lui Katharine Gun (Keira Knightley), o specialistă britanică de la serviciile secrete a cărei slujbă implică manevrarea informațiilor confidențiale.

 

 

PRO CINEMA

20:30 Lista clientilor (dramă SUA, 2010) cu Jennifer Love Hewitt, Teddy Sears, Sonja Bennett, Valin Shinyei

Sam, mamă a 3 copii și soție, plus soțul ei, Rex, se confruntă cu grave probleme financiare fiind în pericol de a fi dați afară din casă. Căutând cu disperare un loc de muncă, Sam se angajează la un salon de masaj care îi poate oferi salvarea. Dar este pusă să aleagă intre salvarea familiei și demnitate și respectul de sine.

 

PRO TV

21:30 Joc murdar (acţiune 2016) cu Teodora Duhovnikova, Scott Adkins, Julian Vergov, Alon Aboutboul

Începută de Wesley Snipes şi continuată de Michael Jai White, seria Undisputed îl are acum, ca şi în partea a treia, în prim plan pe Scott Adkins, cel care îi dă viaţă durului Yuri Boyka. Revenit pe calea cea dreaptă, eroul celei de-a treia părţi a seriei se va vedea pus în faţa unor noi aventuri şi a unor noi încercări. Boyka ţinteşte pătrunderea în galele „greilor”, însă atunci când un deces accidental are loc în ring, acesta începe să-şi pună la îndoială motivele pentru care luptă

 

CINEMAX

22:40 Doamna Bovary (Dramă, Franța, 1991) Cu: Isabelle Huppert, Jean-François Balmer, Christophe Malavoy, Jean Yanne, Lucas Belvaux

Filmul contureaza portretul unei femei – Emma Bovary – sfasiate intre un univers imaginar, idealizat, si realitatea mediocra in care isi duce existenta. Ideea care a guvernat aceasta adaptare este, desi ambitia poate parea nebuneasca, de a face un film asa cum insusi Flaubert l-ar fi conceput, spunea regizorul Claude Chabrol.

 

Deja ai votat!