MARŢI

NATIONAL TV

21:00 Un spion care ştia prea multe (thriller 2011) Gary Oldman, Colin Firth, Tom Hardy

În 1973, Războiul Rece face în continuare ravagii în planul relațiilor internaționale. Serviciul Secret al Marii Britanii (SIS), cunoscut sub numele MI6, cu nume de cod “Circus”, face eforturi ca să țină pasul cu serviciile de spionaj ale altor țări pentru a menține siguranța Marii Britanii. Șeful “Circului”, cunoscut sub numele de “Control” (John Hurt), trimite agentul operativ Jim Prideaux (Mark Strong) în Ungaria, dar misiunea acestuia eșuează, iar Control e forțat să-și dea demisia, la fel ca locotenentul care e mîna sa dreaptă, George Smiley (Gary Oldman), un agent de carieră cu simțurile ascuțite.

 

FILM NOW

21:50 Dincolo de limite (2011 Thriller) cu Robert De Niro, Bradley Cooper, Abbie Cornish

Eddie Mora (Bradley Cooper) este un scriitor ratat, obișnuit să își contempleze în fiecare zi eșecul. Din ziua în care iubita îi dă papucii, faptul că nu are niciun viitor devine o certitudine. Însă, lucrurile iau o întorsătură neașteptată atunci când un vechi prieten îi oferă un drog sintetic – NZT. Orice om normal își folosește doar 20% din capacitatea creierului, dar substanța experimentală îi permite lui Eddie să îl folosească 100%.

 

FILM BOX PREMIUM

19:40 Calmul dinaintea furtunii (thriller 2019) cu Matthew McConaughey, Anne Hathaway

Regizorul și scenaristul nominalizat la nominalizat la Oscar Steven Knight (Locke, Eastern Promises, Redemption) și producătorul câștigător de Oscar Greg Shapiro (The Hurt Locker, Zero Dark Thirty) spun povestea misterioasă a unui căpitan de vas de pescuit, al cărui trecut e pe cale să-i distrugă viața liniștită pe o insulă caribiană, și să-l arunce într-o nouă realitate în care nimic nu este ce pare a fi.

 

PRO CINEMA

20:30 Lacrima diavolului (dramă  SUA, Canada, 2010) cu Tom Everett Scott, Natasha Henstridge

Atunci când un pistolar omoară câțiva oameni într-un loc public din Washington, FBI primește o un bilet promițând atacuri similare la fiecare 24 de ore, dacă suma de 20 de milioane nu va fi plătită. Cum singurul indiciu e scrisoarea scrisă de mână, agentul special Margaret Lukas îl cheamă pe grafologul Parker Kincaid. Acesta e un fost agent HBI care a părăsit forțele după ce fiul său a fost atacat de un ucigaș la a cărui căpturare Kincaid a contribuit. În timp ce-și unește forțele cu Lukas pentru a da de urmele ucigașului, Kincaid luptă și cu fosta sa soție pentru custodia copiilor săi.

Deja ai votat!