MIERCURI

HBO

23:20 De neoprit (Acțiune, SUA, 2009) Cu: Denzel Washington, Chris Pine, Rosario Dawson, Ethan Suplee, Kevin Dunn

Inspirată dintr-o poveste reală, drama „Unstoppable” relatează modul în care o companie de cale ferată se străduiește să evite o catastrofă feroviară ce ar putea afecta un oraș extrem de populat din Statele Unite ale Americii. O garnitură de tren lungă de o jumătate de milă, încărcată la capacitate maximă cu substanțe toxice și combustibil lichid, se desprinde în mod accidental de locomotivă și gonește în cea mai mare viteză spre un oraș din vecinătate, fără ca vreun om să aibă control asupra ei.

 

FILM NOW

20:00 Daredevil (2003 Acţiune) cu Ben Affleck, Jennifer Garner, Michael Clarke Duncan

Trăiește într-o noapte eternă, dar pentru el întunericul abundă de sunete, mirosuri, gusturi și senzații pe care ceilalți nu le pot percepe. Deși avocatul Matt Murdock este orb, celălalte patru simțuri ale sale sunt mai ascuțite decât ale oamenilor obișnuiți. Ziua, Murdock este apărătorul celor nedreptățiți. Noaptea, el devine Daredevil, un justițiar neobosit gonind pe străzile întunecate ale orașului.

 

PRO CINEMA

20:30 Planul divin (dramă 2018) cu Toni Braxton, Trevor Morgan, Yaya DaCosta, David Manzanares, Jesse C. Boyd

În ziua în care Antoinette Tuff (Toni Braxton) decide să se sinucidă, îşi dă seama că toate provocările pe care i le pusese în cale viaţa avuseseră un scop anume. Ea trebuie să salveze elevii unei şcoli din Atlanta de un criminal hotărât să-i ucidă. După un caz real.

 

FILM BOX PREMIUM

21:00 Fericire cu orice preţ (dramă 2014) cu Anna Kendrick, Jennifer Aniston

Jennifer Aniston joacă rolul principal în acest sumbru film independent, iar personajul ei devine fascinat de episodul sinuciderii unei femei (Anna Kendrick) din grupul ei de susținere.

Deja ai votat!