MIERCURI 29.09.2021

Prima tv

20:00 Batranul si arma (actiune 2018) Cu: Elisabeth Moss, Robert Redford

Regia: David Lowery.

Inspirat din fapte reale, Old Man and the Gun este povestea lui Forrest Tucker care, la 70 de ani, a reuşit să evadeze din închisoarea San Quentin şi a pornit o serie de jafuri care le-a uluit pe autorităţi.

Procinema

22:30 Suspectul (thriller 2002) Cu James Caan, Johnathon Schaech.

Viata politistului Daniel Pruitt se schimba complet cand sotia sa este atacata cu salbaticie, in padurea in care isi desfasura activitatea. In drum spre spital femeia da o descriere a atacatorilor, pentru ca la spital sa isi schimbe depozitia. Daniel incearca sa rezolve dilema si isi da seama ca in accident este implicata chiar Politia.

 

TVR 2

20:10 Lumina nesfârşită (drama 2002) Cu Mischa Barton,Jared Padalecki.

O fata a carei bunic e pe moarte se refugiaza intr-un delfinariu. Un film inspirat de celebrul roman, puternic si dramatic al lui Madeline L’Engle. E vara si bunicul lui Vicky moare de leucemie. Moartea pare a fi pretutindeni. Fata de 15 ani gaseste un refugiu in delfinariul unde face o cercetare pentru un proiect scolar. Inteligentele si jucausele mamifere ii ofera o sursa nesfarsita de lumina si confort spiritual.

 

Antena 1

00:30 Solo: o poveste Star Wars (actiune 2018) Cu Emilia Clarke, Donald Glover, Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Paul Bettany, Thandiwe Newton.

Călătoriți într-o galaxie îndepărtată, alături de nava Millennium Falcon, în filmul „Solo: A Star Wars Story”, o nouă aventură uimitoare cu cel mai iubit mercenar din galaxie. Tânărul Han Solo se întâlnește cu viitorul său copilot Chewbacca și îl întâlnește pe jucătorul notoriu Lando Calrissian, într-o călătorie fantastică ce va stabili cursul unuia dintre eroii cel mai populari ai universului Star Wars.

 

Deja ai votat!