JOI

Katherine Langford

HBO

23:50 Spontan (Comedie, SUA, 2020) Cu: Katherine Langford, Charlie Plummer, Yvonne Orji, Hayley Law, Piper Perabo

Pregătiți-vă pentru cea mai scandaloasă poveste de iubire…și explozii! Când elevii din liceul lor încep să explodeze în mod inexplicabil, Mara (Katherine Langford) și Dylan (Charlie Plummer) încearcă să supraviețuiască într-o lume în care fiecare moment ar putea fi ultimul. În timp ce o poveste de iubire neașteptată înflorește între ei, Mara și Dylan descoperă că atunci când ziua de mâine nu mai e o certitudine, pot în sfârșit să trăiască în prezent!

 

FILM NOW

21:45 Marea Mahmureală 2 (2011 Comedie) cu Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms

Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) și Doug (Justin Bartha) călătoresc în exotica Thailandă, unde are loc nunta lui Stu. După o petrecere a burlacilor de neuitat în Las Vegas, Stu nu vrea să riște din nou și optează pentru o variantă sigură și liniștită: un simplu prânz cu prietenii înainte de ceremonie. Totuși, lucrurile nu merg întotdeauna așa cum au fost plănuite. Și dacă ce se întâmplă în Vegas, rămâne în Vegas, ce se întâmplă în Bangkok depășește orice imaginație.

 

TNT

20:15 Ai primit e-mail (romantic 1998) cu Tom Hanks, Meg Ryan, Greg Kinnear, Parker Posey, Jean Stapleton

Tom Hanks, cistigatorul a doua Oscaruri, joaca in acest film rolul unuia dintre cele mai nesuferite personaje din cariera sa. Joe Fox este unul dintre proprietarii celui mai mare lant de librarii din Manhattan, Fox Books Superstore, un om cu singe rece care pune, fara sa clipeasca, afacerile pe primul plan. Pe parcurs, personajul lui Hanks sufera o transformare drastica, pentru ca in cele din urma sa redevina la ceea ce toata lumea se asteapta de la celebrul actor.

 

PRO CINEMA

20:30 Lunetistul: Moştenirea (acţiune 2014) cu Tom Berenger

Mai multi lideri militari sunt omorati, iar Brandon Beckett (Chad Michael Collins) afla că tatăl său, Thomas Beckett (Tom Berenger), se număra printre cei asasinati. Încercând să-l gaseasca pe David Simpson (Doug Allen), asasinul, un lunetist al regimentului 75, Brandon descoperă că tatăl său nu este mort și își dă seama că este folosit de superiorii sai ca momeală.

 

 

 

 

 

Deja ai votat!