SÂMBĂTĂ

PRIMA

20:00  Insula (SF 2005) cu Ewan McGregor, Scarlett Johansson

Lincoln Six-Echo (Ewan McGregor) si Jordan Two-Delta (Scarlett Johansson) se afla printre sutele de rezidenti a unei institutii sub control la mijlocul secolului 21. La fel ca toti locuitorii acestui mediu controlat cu atentie, tot ce se refera la vietile lor de zi cu zi este monitorizat, chipurile spre binele lor. Singura cale de iesire – si speranta pe care o impartasesc cu totii- este sa fie alesi sa mearga in „Insula” – ultimul loc necontaminat din lume dupa un dezastru ecologic care, dupa cum s-a anuntat, a luat vietile tuturor de pe planeta … mai putin a lor.

 

PRO CINEMA

20:30  Ostatici (thriller 2011) Cu: Nicolas Cage, Nicole Kidman, Ben Mendelsohn, Liana Liberato, Cam Gigandet, Jordana Spiro

Soții Kyle și Sarah Miller sunt proprietarii unei vile situate într-un cartier select al orașului, conduc mașini de lux și au seiful din interiorul locuinței plin cu bani și diamante, motiv pentru care pun preț pe siguranță și au investit în sisteme moderne de securitate. Exasperată de comportamentul rebel și insolent al fiicei adolescente pe nume Avery, soția influentului om de afaceri se ocupă și de supravegherea lucrărilor de renovare a proprietății, privirea fiindu-i atrasă de Jonah Collins, unul dintre muncitorii sexy care are tupeul de a înota în piscina lor. Numai că atrăgătorul Jonah nu este atât de inocent precum pare.

 

CINEMAX

22:35 Râsul (Dramă, Canada, 2020) Cu: Léane Labrèche-Dor, Micheline Lanctôt, Alexandre Landry, Sylvie Drapeau, Jean-Sébastien Courchesne

Într-un viitor apropiat și distopic, un război civil zguduie provincia Quebec din Canada. Valérie e singura supraviețuitoare a unei execuții în masă, în timpul căreia iubitul ei a fost ucis. Câțiva ani mai târziu, ea are o relație apropiată cu noul ei partener, Gabriel. La centrul unde lucrează ca îngrijitoare, ea se împrietenește cu Jeanne, o femeie citită și amuzantă, care se luptă cu o dizabilitate fizică. Amestecând realismul și o ciudățenie tulburătoare, filmul explorează sindromul supraviețuitorului, distanța timpului, puterea iubirii și bucuria de a trăi.

 

PRO TV

23:00 Noapte albă (actiune  2017) cu: Jamie Foxx, Michelle Monaghan, Dermot Mulroney

Vincent Downs (Jamie Foxx) și partenerul său, Sean (Tip “T.I.” Harris), polițiști în Las Vegas, interceptează un mare transport de cocaină, adresat unui patron de cazino (Dermot Mulroney). Cum magnații traficului de droguri din zonă sunt puternic deranjați și încep să ia măsuri dintre cele mai neplăcute, situația devine tranșantă: Vincent trebuie să le dea urgent drogurile înapoi interlopilor, dacă vrea să-și recupereze fiul răpit.

Deja ai votat!