MARŢI 21.09.2021 

Scott Adkins

PRIMA TV

20:00 Amenintare din spatiu  (actiune 2018) Cu: Scott Adkins.

Un grup de teroristi este trimis la Stația Spațială Internațională, care acum servește drept închisoare. Când liderul grupului reușește să iasă din celulă, el îi elibereaza si pe ceilalți deținuți ca să preia controlul asupra stației.

 

TNT

20:10 Spargatorii de nunti (comedie 2005) cu Vince Vaughn, Owen Wilson, Christopher Walken.

În comedia Spărgătorii de nunți, mediatorii de divorț John Beckwith (Owen Wilson) și Jeremy Grey (Vince Vaughn) sunt parteneri de afaceri și prieteni de-o viață care împart un hobby de primavară cu adevărat unic… spargerea nunților. Indiferent de etnia nuntașilor – evrei, italieni, irlandezi, chinezi, indieni – echipa plină de carismă și farmec a celor doi are întotdeauna povești de rezervă istețe pentru oaspeții curioși și devin în mod inevitabil punctul central al fiecărei recepții, la care rămân fideli „regulilor lor de spart nunți” care se dovediseră funcționale, pentru a întâlni și agăța femei stârnite chiar de simplul gând la căsătorie.

FILM NOW

20:00  Doua zile la New York (comedie 2012) cu Chris Rock, Julie Delpy.

Marion (Julie Delpy) s-a despărțit de Jack (pe care l-a întâlnit în filmul precendent, Two Days in Paris) și trăiește acum la New York alături de copilul ei. Dar când familia ei decide să vină în vizită, lucrurile o iau razna, mai ales că aceștia trebuie să facă cunoștință cu noul ei iubit, Mingus (Chris Rock).

 

CINEMAX

21:00 Jojo Rabbit (comedie 2019) Roman Griffin Davis, Thomasin McKenzie, Taika Waititi, Sam Rockwell, Scarlett Johansson, Rebel Wilson.

O dramedie de război, Jojo Rabbit spune povestea unui tănăr admirator al nazismului care descoperă că mama lui adăposteşte în casă un evreu. Ajutat doar de prietenul sau imaginar,Adolf Hitler, Jojo trebuie sa se confrunte.

 

Deja ai votat!