Joi, 07.10.2021

Prima tv

20:00 Spectacol mortal (actiune 2009) Cu: Dolph Lundgren, Dave Legeno.

Un concert de muzică rock organizat în scopuri caritabile ia o turnură imprevizibilă și nedorită atunci când un grup de torționari înarmați îi iau ostatici pe președintele Rusiei Alexander Petrov, pe familia acestuia și pe Venus, o celebră interpretă pop din S.U.A.. Ajutorul nesperat sosoște din partea bateristului unei formații heavy metal pe nume Joe, care lucrase înainte de a se dedica muzicii ca pușcaș marin și care își păstrase intacte abilitățile de fost soldat, acesta unindu-și forțele cu cele ale unui tânăr agent secret rus pentru a riposta atacului adversarilor. Cei doi eroi curajoși sunt copleșiți din punct de vedere numeric de către rivalii lor, iar situația se complică și mai mult în momentul în care vechi „fantome” din Uniunea Sovietică apar în viața președintelui Alexander Petrov pentru a-l bântui.

Filmnow

21:40 Tatal vitreg (thriller 2009) cu Penn Badgley, Amber Heard. Un tip aparent normal vrea familia perfecta, dar cand noua sa sotie si noul sau fiu vitreg nu se potrivesc tiparului el planuieste sa ii elimine.

ProCinema

20:30 Capcana (drama 2016) Cu Jessica Biel, Patrick Wilson, Haley Bennett. În anii ’60 în New York, Walter Stackhouse (Patrick Wilson) este un arhitect de succes căsătorit cu frumoasa Clara (Jessica Biel), ducând o viață aparent perfectă. Dar fascinația lui legată de o crimă nerezolvată îl conduce într-o spirală haotică, fiind forțat să se joace de-a șoarecele și pisica cu un criminal inteligent și cu un detectiv deosebit de ambițios, în același timp născându-se în el o pasiune pentru o altă femeie.

FilmBoxPremium

21:00 Solo de pian (biografic 2007) Cu Kim Rossi Stuart, Jasmine Trinca. Luca Flores, un pianist talentat este martor in copilarie fara voia sa la moartea mamei sale. In timp ce mergeau cu masina in Kenya, intr-un moment de neatentie mama sa pierde controlul volanului si masina pe care o conducea se rastoarna. Din fericire el si sora lui Baba sunt aruncati din masina, dar mama lor moare si se pare ca acest eveniment tragic ii va marca pianistului toata viata. In barul La Rosa in care canta alaturi de alti doi colegi din trupa Ilusioniste trio, o intalneste pe Cinzia, marea si singura lui iubire. Dupa despartirea de aceasta si moartea lu Chet Backer (alaturi de care a sustinut un concert in Europa), nebunia lui Luca este din ce in ce mai mare, ajungand sa creada ca el este responsabil de moartea lu Chet Backer. Desi are familia alaturi, cel mai mult sprijinindu-l sora lui mai mare, Baba, tot nu reuseste sa treaca peste aceasta boala. Se intoarce in Kenya si acolo ii revin fragmente din copilaria sa din care face parte si accidentul mamei sale de care nu isi mai aducea aminte nimic. Aceasta calatorie a inrautatit starea artistului si se pare ca i-a pecetluit soarta.

Deja ai votat!