Vineri 08.10

Prima tv

23:00 Operatiunea Monstrul (comedie 1976) Cu: Marin Moraru, Toma Caragiu

Regia: Manole Marcus.

Un grup de cinci bărbați, prieteni sau colegi de serviciu, pleacă, fără știrea nevestelor, într-o expediție în Deltă. La pescuit, respectiv la vânătoare, personajele ajung în situații dintre cele mai ridicole și amuzante. Comicul de situații erupe în momentul în care, contrar uzantelor vremii, Corneluș, cel mai mic în ierarhie, prinde Monstrul.

ProCinema

20:30 Gardienii destinului (romantic 2011) Cu Emily Blunt,Matt Damon.

Matt Damon este protagonistul thrillerului The Adjustment Bureau, în rolul ambițiosului politician David Norris care, tocmai când e pe cale să câștige un fotoliu în Senatul Statelor Unite, o întâlnește pe frumoasa Elise Sellas (Emily Blunt), o balerină de care se îndrăgostește până peste cap. Pentru că i se oferă șansa să arunce o privire în propriul său viitor, David înțelege că ceea ce vede acolo nu e deloc ceea ce-și dorește el. Așa că decide să meargă împotriva destinului. Pentru aceasta, însă, va avea de luptat cu niște agenți misterioși care tot încearcă să-l despartă de femeia cu care vrea să-și petreacă restul vieții. David află că acești agenți sunt angajați de o agenție mai puțin obișnuită – e vorba de Agenția Destinului, care aruncă în luptă toate armele de care dispun pentru a-l împiedica pe David să aleagă în viață alt drum decât cel care îi fusese predestinat. Confruntat cu piedici extrem de greu de trecut, David va trebui la un moment dat să aleagă: va accepta, oare, să renunțe la luptă și să urmeze calea care îi fusese predestinată sau va risca totul pentru a învinge soarta și pentru a rămâne împreună cu iubirea vieții lui.

NationalTv

21:00 Atac la preşedinte (acţiune 1997) Cu Michael Madsen,Angie Everhart.

In mijlocul unei actiuni palpitante, o trupa de ucigasi violenti, in frunte cu magnifica Lacey (Angie Everheart), il vor rapi pe Nick James (Michael Madsen), cascador la Hollywood. Il vor obliga pe Nick sa se foloseasca de tactica profesionala de conducator auto in actiunea terorista pregatita de Lamar Quentin (Keith David). Misiunea propusa este rapirea presedintelui (Roy Scheider) si rasturnarea guvernului american.Nick este insarcinat sa conduca masina iar daca nu se supune, vor avea de suferit sotia sa si propria-i tara. Filmul este plin de suspans si actiune, de urmariri spectaculoase.

Axn

21:00 Supravieţuitorii (horror 2015) Cu Jeffrey Donovan, Matthew Fox.

La nouă ani de la apariția unei infecții ce a transformat cea mai mare parte a omenirii în creaturi turbate, Patrick, Jack și Lu, o fetiță de nouă ani, au supraviețuit în liniștea și calmul aparent al orașului acoperit de zăpadă, Harmony. Ceva groaznic s-a întâmplat între Patrick și Jack, ceva ce provoacă o ură profundă între ei. Dar, după o iarnă ce nu se mai termină, atunci când creaturile apar din nou, Patrick și Jack vor trebui să lase în urmă ranchiuna pentru a o proteja pe cea care înseamnă mai mult decât orice altceva pentru ei.

Deja ai votat!