Joi, 14.10

Tvr 2

21:10 Jocul răzbunării (thriller 2012) Cu: Haylie Duff, Lisa Sheridan, Jason Brooks.

Când doi tâlhari înarmaţi şi periculoşi îi intră în casă, ameninţându-i fetiţa, Nicole nu ezită să se apere cu propria ei armă şi îl împuşcă mortal pe unul dintre atacatori. Însă iubita acestuia jură să-l răzbune şi pune la cale un plan pentru a se apropia de Nicole şi a-i face viaţa un iad.

 

Prima tv

20:00 Fantoma lui Bruce Lee (actiune 1986) Cu: Kurt McKinney, Jean-Claude Van Damme. Jason Stillwell, un fan Bruce Lee, a fost bătut de multe ori, iar acum se antrenează în stilul lui Lee. În scurt timp va veni momentul ca Jason să-și folosească noile deprinderi pentru a salva orașul Seattle de o organizație criminală al cărei cel mai bun luptător de arte marțiale este temutul Ivan.

 

Filmnow

21:30 Brokerii apocalipsei (drama 2015) Cu Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling. Când patru outsideri observă ceea ce marile bănci, media și guvernul refuză să vadă, și anume, iminența colapsului economiei globale, au o idee de geniu: să parieze împotriva băncilor. Investițiile lor extrem de îndrăznețe îi vor duce în culisele sumbre ale sistemului bancar, unde vor fi nevoiți să se îndoiască de oricine și de orice.

National tv

21:00 Winnetou ( western 1963) Cu Pierre Brice, Lex Barker.

O aventură la fel de sălbatică precum întinsul ținut pe care s-a petrecut! Tanara capetenie apasa Winnetou este luptatorul ce aspira la pace intre oameni, acest ideal dobandindu-l in urma invataturilor crestine ce le-a mostenit de la batranul Klekih Petra. Desi comportamentul nefast al asa zisilor oameni civilizati il impiedica de la acest tel si chiar il provoaca, Winnetou lupta din rasputeri cu barbatia, sobrietatea si demnitatea-i caracteristice… Mai tarziu, in urma unor aventuri palpitante si dramatice, se imprieteneste cu un vanator alb, numit Old Shatterhand, si amandoi pornesc prin vestul salbatic facand dreptate si inlaturand cu pretul unor mari sacrificii rautatea, invidia si chiar rasismul dintre oameni.

 

 

Deja ai votat!