Vineri

Tvr 1

22,10 La limita extremă (thriller 1991) Cu: Patrick Swayze, Keanu Reeves, Gary Busey. O bandă de răufăcători din Los Angeles pradă băncile purtând măştile foştilor preşedinţi Reagan, Carter, Nixon şi Johnson. FBI-ul crede că este vorba despre un grup de surferi şi trimite printre ei un tânăr agent sub acoperire pentru a strânge informaţii. Acesta se va apropia de unul dintre surferi şi se va lăsa atras tot mai mult de stilul de viaţă al noului său prieten.

Tnt

20:20 Striptease ( drama 1996) Cu Demi Moore, Burt Reynolds, Armand Assante

Bazat pe un roman de Carl Hiaasen, filmul a aratat-o in premiera pe frumoasa Demi, asa cum numai Bruce Willis o mai vazuse pana atunci. Acesta este principalul motiv pentru care s-a bucurat de o impresionanta galerie masculina. Pentru femeile care s-ar fi putut simti putin complexate, invidioase si furioase pe sotii lor, regizorul a folosit o alta abordare: doamnelor, urmariti povestea induiosatoare a unei mame care lupta pentru fiica sa. Asa ca, in final, toata lumea a fost impacata, iar filmul s-a vandut mai mult decat bine.

Hbo

22:00 Dimineața morții ( horror 2004) Cu Sarah Polley, Ving Rhames.

Cum a inceput, unde a inceput, de ce a inceput, nimeni nu stie. Indiferent ce s-a intamplat sau cum a inceput, peste noapte lumea a devenit un cosmar de dimensiuni uriase. Omenirea a fost lovita de o necunoscuta si letala boala. Populatia moare pe capete dar mortii nu raman morti ci se transforma in zombie. Morti vii umbla urland si incercand sa-i decimeze pe ultimii supravietuitori.

Cinemax

21:00 Scapa cine poate (comedie 2019) Cu Samara Weaving, Adam Brody, Mark O’Brien. Noaptea nunții unei mirese ia o întorsătură terifiantă când familia excentrică a proaspătului mire o forțează pe tânără să ia parte la un joc înspăimântător.

Femeia va lupta la propriu pentru viața ei, încercând să supraviețuiască socrilor într-un letal joc de-a v-ați-ascunselea în noaptea nunții. Cu un start de câteva minute, Grace înțelege că trebuie să se ascundă undeva în somptuoasa vilă, iar mirele și ceilalți invitați, firește, să o găsească până în zori.

Deja ai votat!