Duminică

Tvr 2

22,10 Singurătate în doi ( Dramă 2006) Cu: Ryan Gosling, Shareeka Epps, Anthony Mackie.  Dan Dunne este un profesor alb într-o şcoală cu elevi de culoare. Dezinvolt, curajos, neconvenţional, el renunţă la programa şcolară şi îşi îndeamnă elevii să gândească singuri, să-şi pună întrebări şi să nu creadă orbeşte în a doua şansă. În afara şcolii însă, profesorul de istorie este un individ singur, deziluzionat, dependent de cocaină. Întâmplarea face ca una dintre eleve să-l surprindă drogat după ore, iar urmarea este că cei doi ajung să se împrietenească şi să-şi schimbe vieţile.

 

Hbo

20:00 Logan (actiune 2017) Cu Hugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen.

Suntem în 2029. Mutanţii au dispărut – sau sunt pe cale să dispară. Un Logan izolat, deznădăjduit, care îşi pierde zilele bând, ascunzându-se într-o zonă îndepărtată a graniţei cu Mexicul, făcând rost de mărunţiş lucrând ca șofer. Companionii lui în exil sunt proscrisul Caliban şi un Profesor X suferind, a cărui minte singulară este îmbolnăvită de crize care se înrăutăţesc.

 

ProTv

22:00 Sahara (aventura 2005)Cu Matthew McConaughey, Penélope Cruz, Steve Zahn

Legendara, care face referire la o poveste antica, porneste in aventura vietii sale, incercand sa gaseasca o comoara intr-una dintre cele mai periculoase regiuni din Africa de Vest. Cautand ceea ce localnicii numesc “Vaporul mortii” – care ascunde o incarcatura secreta – Dirk si insotitorul sau Al Giordino (Steve Zahn), o intalnesc pe Dr. Eva Rojas (Penelope Cruz), o superba si inteligenta doctorita.

 

Cinemax

21:00 Sub ape (horror 2020) Cu Kristen Stewart, Jessica Henwick, T.J. Miller, Vincent Cassel, John Gallagher Jr. Un echipaj de cercetători subacvatici trebuie să se îndrepte spre siguranță, după ce un cutremur le distruge laboratorul subteran. In tot acest timp creaturi misterioase terorizează membrii echipajului la bordul stației de cercetare situată la șapte mile sub suprafața oceanului.

 

 

Deja ai votat!