Luni, 18.10.2021

PrimaTv

20:00 Profetul,aurul si ardelenii (aventuri 1978) Cu: Ilarion Ciobanu, Mircea Diaconu

La sfârșitul secolului XIX, doi frați ardeleni, mohorâtul Traian și mucalitul Romulus, pleacă în America în căutarea celui de-al treilea frate, Ion, emigrat mai demult. Sosind într-o țară și într-un oraș necunoscut, Cedar City, cei doi, care nu știu engleză, provoacă cele mai neașteptate încurcături. Ei văd fotografia fratelui lor peste tot și cred că a ajuns un „om mare”. Dar autoritățile și, mai ales profetul Waltrope, șeful sectei mormonilor, îi întâmpină cu ostilitate. Abia după ce îl întâlnesc pe Ion, ei vor înțelege că fratele lor a devenit un fel de justițiar, care îi apără pe cei nedreptățiți de Waltrope și oamenii lui, care obișnuiau să-și însușească abuziv o parte din aurul căutătorilor.

 

FilmBoxPremium

21:00 Regula jocului (acţiune 2000) Cu Guy Pearce, Tommy Lee Jones, Samuel L. Jackson. Angajarea în luptă este o situație complexă, supusă unui set de reguli care, conform Dicționarului de termeni militari și asociați redactat de Departamentul American al Apărării, „definesc circumstanțele și limitele în care forțele armate ale Statelor Unite vor iniția și/sau continua angajarea în luptă cu forțe ostile în acțiune”.

 

National tv

21:00 Lorzii întunericului (actiune 2013) Cu Danielle Chuchran, Paul D. Hunt, Richard McWilliams.

Un cabal, The Shadow, lucrează pentru a aduce revenirea lui Goth Azul- Dumnezeul Nemuritor- în lumea bogată a SAGA, populată de elfi, orci, pitici și dragoni.

 

Filmnow

20:00 Child 44 (drama 2015) Cu Gary Oldman, Noomi Rapace, Tom Hardy.CHILD 44. CRIME TRECUTE SUB TĂCERE este un thriller cu puternice accente politice care e amplasat în Rusia soivetică a anului 1953, când agentul poliției secrete Leo Demidov (TOM HARDY) își pierde statutul, puterea și căminul atunci când refuză să-și denunțe propria soție, Raisa (NOOMI RAPACE), ca fiind trădătoare. Exilați din Moscova într-un post din provincie, Leo și Raisa își unesc forțele cu generalul Mihail Nesterov (GARY OLDMAN), pentru a da de urmele unui criminal care…

 

Deja ai votat!