Marţi, 19.10.2021

Prima tv

20:00 Coana mare: Asa tata, asa fiu (comedie 2011) Cu Brandon T. Jackson,Martin Lawrence.

Malcolm Turner, agentul FBI de top care obișnuiește să se deghizeze într-o femeie corpolentă și simpatică pentru a-și soluționa cazurile este trimis într-o nouă misiune aventuroasă, numai că de această dată este însoțit de către fiul lui vitreg pe nume Trent. După ce băiatul în vârstă de 17 ani este martorul involuntar al unei crime și devine ținta infractorilor ce au comis-o, Malcolm Turner perfectează un plan ingenios pentru a se ascunde.

 

FilmNow

21:45 Inamici publici (drama 2009) Cu Johnny Depp, Christian Bale.

Johnny Depp este John Dillinger, celebrul, șarmantul și îndrăznețul jefuitor de bănci din America anilor ’30, ajuns inamicul public numărul unu și urmărit de un batalion de agenți FBI conduși de agentul Purvis (Christian Bale). Erou al tuturor americanilor, satisfăcuți că banditul jefuia exact băncile care-i blestemaseră cu greaua Depresiune, Dillinger reușește câteva originale evadări din închisoare, dar și să-i fure inima frumoasei Billie (Marion Cotillard).

 

Procinema

20:30 Stare de asediu (actiune 1998) Cu Denzel Washington, Bruce Willis.

BRUCE WILLIS și DENZEL WASHINGTON oferă acțiune și scene incendiare în acest thriller care te ține legat de scaun și care aparține regizorului filmelor Courage Under Fire și Glory. În momentul în care un autobuz aglomerat explodează în Brooklyn și niște evenimente sângeroase își fac apariția pe străzile New York-ului, agentului special FBI Anthony „Hub” Hubbard (Washington) și generalului armatei Statelor Unite, William Devereaux (Willis) le revine misiunea sa combata actiunea antitero.

 

Hbo

21:50 Miss Revolutie (drama 2020) Cu Gugu Mbatha-Raw, Rhys Ifans, Emma Corrin, Keira Knightley.

În 1970, concursul Miss World s-a desfășurat la Londra, iar Bob Hope a fost gazda evenimentului. În acea perioadă, Miss World era cel mai urmărit spectacol TV de pe planetă, cu peste 100 de milioane de telespectatori. Susținând că aceste concursuri de frumusețe înjosesc femeile, nou-formata Mișcare de Eliberare a Femeilor a devenit faimoasă peste noapte, invadând scena și întrerupând transmisia în direct a galei.

Deja ai votat!