Miercuri, 20.10.2021

Jude Law

FilmNow

20:00 Sherlock Holmes: Jocul… (aventura 2011) Cu Jude Law, Noomi Rapace, Robert Downey Jr.

Regizorul Guy Ritchie revitalizează în această perioadă aventurile celebrului detectiv britanic creat de Arthur Conan Doyle. Filmul „Sherlock Holmes: A Game of Shadows” îi va avea în centrul atenției pe actorii Robert Downey Jr., Jude Law, Noomi Rapace și personajele lor.

Tnt

20:25 Lawrence al Arabiei (aventura 1962) Cu Peter O’Toole, Alec Guinness.

Biografia lui T.E.Lawrence, un tânăr locotenent în armata britanică în timpul Primului Război Mondial ce ajunge să intre în slujba Prințului Feisal, liderul unei armate Arabe. Lawrence decide să stea mereu lângă Feisal și să-l ajute atât cât poate. Aventurile lui sunt descrise de un jurnalist, Jackson Bentley.

 

Cinemax

22:50 Valan- valea îngerilor (thriller 2019) Cu Csaba Krisztik, András Hatházi, Júlia Nyakó, László Mátray, Tollas Gábor.

Péter (Krisztik Csaba) este polițist și e pe urmele unor traficanți de fete din Brașov, el fiind devotat cauzei de a găsi cât mai multe fete dispărute. În fiecare fată salvată o vede pe sora sa, Juli, care a dispărut din Valan, orașul lor natal, în urmă cu 22 de ani, în timpul evenimentelor haotice ale revoluției româneşti. Atunci când primește un telefon, Péter e nevoit să se întoarcă în Valan, un oraș minier, pentru a verifica dacă cadavrul descoperit în munți îi aparține surorii sale.

 

National TV

22:15 Patru asasini (actiune 2014) Cu Jean-Claude Van Damme.

După 10 ani de la comiterea unui furt într-un cazinou, membrii unei bande de hoți ies din închisoare hotărăsc să afle cine i-a trădat și să strângă 10 milioane de dolari pentru a dispărea fără urmă. Din păcate, un caz de amnezie face misiunea lor mai dificilă decât se așteptau.

Deja ai votat!