Recomandări Duminică, 24.10.2021

Dennis Quaid

Antena 1

14:30  Ai tai, ai mei si ai nostri (comedie 2005) Cu: Dennis Quaid, Rene Russo.

Frank Beardsley este un vaduv cu opt copii. El se intalneste cu iubita lui din liceu, Helen North, si parca cei 30 de ani ce au trecut sunt numai 30 de zile. Helen este si ea vaduva, si are zece copii de crescut, dintre care sase sunt adoptati. Cei doi se re-indragostesc si se casatoresc fara sa le spuna copiilor… dar cei 18 copii dintre ei incearca sa le saboteze casatoria. Doar dragostea adevarata cucereste totul, nu ?

 

Tvr 1

15:30 Rivale pe gheaţă (drama 2016) Cu: Michaela du Toit, Elvis Stojko, Lara Daans, Natasha Henstridge. După ce suferă o accidentare în timpul unei competiţii, Mattie este nevoită să renunţe o vreme la patinaj. Visul adolescentei de a continua să practice sportul pe care-l iubeşte va fi salvat de un antrenor (interpretat de triplul campion mondial Elvis Stojko) care o ia sub aripa lui şi o ajută să revină pe gheaţă.

 

Tvr 2

13:10 Cucoana Chiriţa (comedie 1986) Cu: Draga Olteanu Matei, Dem Rădulescu, Ileana Stana Ionescu. Comedie, ecranizare după piesele lui Vasile Alecsandri. Coana Chiriţa se întoarce de la Paris înapoi în ţară, la Bârzoieni, cu dorinţă de parvenire. La conac se instalează cheful şi voia bună, dar şi mici conflicte, în special cu bărbatul ei, ispravnic, nemulţumit de noile obiceiuri ale nevestei, care vrea să-şi „franţuzească” întreaga familie.

 

ProTv

21:45 Transfer de viata (sf 2015) Cu Ryan Reynolds, Natalie Martinez, Matthew Goode, Ben Kingsley.

Industriașul multimilionar Damian Hale (Ben Kingsley) a fost mult timp centrul universului, folosidu-se de puterea sa după bunul plac. După ce află că are cancer, acesta acceptă să se supună unei proceduri medicale revoluționare, menite să îi readucă tinerețea. Damian își înscenează moartea și începe o nouă viață, departe de cunoscuți, după ce conștiința să este transferată cu succes în corpul unui bărbat mai tânăr.

 

Deja ai votat!