Luni, 25.10.2021

PrimaTv

20:00 Adio, dar mai stau putin (comedie 2014) Cu: Pierce Brosnan, Imogen Poots.

Patru suflete pierdute, un prezentator TV căzut în dizgrație, Martin Sharp , o adolescentă obraznică, Jess Crichton  și cu gura mare, o mamă singură și singuratică, Maureen  și un muzician megaloman, JJ , decid să-și pună capăt vieții cu toții în aceeași noapte, în Ajunul Anului Nou. Întâmplarea face ca cei patru străini disperați să se întâlnească în același loc – pe acoperișul unui zgârie nori din Londra, care și-a căpătat renumele de “Turnul sinucigașilor”. O serie de întâmplări pe cât de comice, pe atât de emoționante face ca cei patru să decidă să-și amâne planul comun, cel puțin până de Valentine’s Day.

 

ProCinema

20:30 Lista clientilor (drama 2010) Cu Jennifer Love Hewitt, Teddy Sears, Sonja Bennett, Valin Shinyei.

Sam, mamă a 3 copii și soție, plus soțul ei, Rex, se confruntă cu grave probleme financiare fiind în pericol de a fi dați afară din casă. Căutând cu disperare un loc de muncă, Sam se angajează la un salon de masaj care îi poate oferi salvarea. Dar este pusă să aleagă intre salvarea familiei și demnitate și respectul de sine.

 

NationalTv

21:00 Agent sub focuri (actiune 2012) Cu Aaron Eckhart, Liana Liberato, Olga Kurylenko.

Un necunoscut atacă unul din birourile CIA, aflat la subsolul unui hotel european din Bruxeles, Belgia, atacă și ucide toți agenții și paznicii aflați în încăperile subsolului, după care fură un dispozitiv special cifrat BV- C18 aflat în custodia biroului. După lovitură acesta era așteptat afară de alți indivizi care preiau dispozitivul și-l dău unui individ, un anume Derek Cohler, ce pare a avea legături cu una din angajatele biroului central de operațiuni al CIA.

 

Hbo

22:00 Tenet (sf 2020) Cu Elizabeth Debicki, Robert Pattinson, Kenneth Branagh, John David Washington.

„Tenet”, semnat de Christopher Nolan, este o poveste epică a cărei acțiune debutează în lumea spionajului internațional.
Înarmat cu un singur cuvânt – Tenet – şi luptând pentru supraviețuirea întregii lumi, Protagonistul călătoreşte printr-o lume crepusculară a spionajului internaţional, într-o misiune a cărei acţiune se va desfăşura dincolo de timpul real. Nu călătorie în timp. Inversiune.

 

Deja ai votat!