Miercuri, 27.10.2021

Tvr 2

21:10 Elvis şi Anabelle (drama 2007) Cu: Max Minghella, Blake Lively, Joe Mantegna, Mary Steenburger.

De când tatăl său s-a îmbolnăvit, Elvis Moreau a trebuit să preia firma de pompe funebre a familiei, deşi sufletul său de artist îl destina unei cariere diferite. Frumoasa Anabelle Leigh, încoronată regină a frumuseţii în acelaşi orăşel american, face infarct pe scenă şi ajunge „clienta” lui Elvis. Băiatul, fascinat de chipul ei, o sărută inocent şi, ca printr-un miracol, Anabelle revine la viaţă. Destinele celor doi tineri sunt de-acum legate, deşi totul pare să se împotrivească iubirii lor fulgerătoare.

 

ProCinema

22:45 Cazul Novak (drama 2015) Cu Seychelle Gabriel, Rob Lowe, Paz Vega, Candice Bergen.

În iulie 2009, Ben Novack, moștenitorul averii lanțului hotelier Fontainebleu, a fost omorât. Crima oribilă a atras atenția presei imediat, iar Nancy, soția lui Ben, a devenit suspectul principal.

 

NationalTv

20:00 Ultimii cavaleri (aventura 2015) Cu Morgan Freeman, Clive Owen, Aksel Hennie.

Comandantul cavalerilor, Raiden (Clive Owen), primește cea mai mare onoare atunci când Bartok (Morgan Freeman), maestrul lui din copilărie, îl numește pe el drept succesor. Dar această fericire este distrusă în momentul în care emisarul împăratului, Mott, îl forțează să i se supună tatălui său surogat și îl aruncă împreună cu oamenii lui în afara castelului, luându-i în același timp și toate titlurile pe care le deține.

 

FilmNow

20:00 Băieţi răi pe viaţă (actiune 2020) Cu Will Smith, Martin Lawrence.

Ce se întâmplă când Băieții Răi devin bărbați? Ei bine, după 25 de ani de la lansarea primului film “Bad Boys”, îi regăsim pe celebrii detectivi Mike Lowrey și Marcus Burnett la fel de simpatici cum îi știm. Doar că acum îi cam bântuie criza vârstei mijlocii, pe fiecare în alt fel: Marcus tocmai devine bunic și se gândește deja la pensionare pentru a petrece mai mult timp în familie, dar Mike se împăunează cu forma sa de zile mari și vrea să demonstreze că este mai pregătit ca oricând.

 

Deja ai votat!