Joi, 28.10.2021

Tvr 2

21:10 Răpită în plină zi (thriller 2009) Cu: Sara Canning, James Van Der Beek, LeVar Burton.

Thriller, bazat pe un fapt real. În 2001, Anne Sluti, o adolescentă de 17 ani din Nebraska, este răpită din parcarea unui magazin de către un individ pe nume Tony Zappa. De-a lungul a şase zile, purtată dintr-un oraş în altul, curajoasa tânără reuşeşte să-i facă faţă răpitorului şi să lase în urmă semne, pentru a fi găsită.

 

Cinemax

21:00 Tăişul gloriei (comedie 2007) Cu Will Ferrell, Amy Poehler, Jon Heder.

Probabil ca nicaieri nu este mai evidenta in sport legatura dintre performanta si eleganta decat in arena campionatului mondial de patinaj artistic pe perechi – ridicarile, sariturile, piruetele. Punctajul maxim este obtinut din combinatia de forta si experienta, curaj si arta, musculatura si rafinament. Este o lume eleganta, un univers rafinat, un loc nobil populat de crème de la crème a elitei patinajului.

 

Diva

20:00 Un Crăciun sub stele (comedie 2019) Cu Jesse Metcalfe, Autumn Reeser, Clarke Peters.

Nick Bellwith (Jesse Metcalfe) îşi pierde slujba în domeniul financiar înainte de Crăciun și lucrează la un magazin de brazi unde se întâlneşte cu Julie Gibbons (Autumn Reeser) şi cu fiul ei, Matt. Pentru că Julie se află într-un impas financiar, Nick încearcă să aducă magia sărbătorilor în viața lor. Cum poate această mică afacere să aducă doi oameni împreună și să îi ajute să redescopere spiritul sărbătorilor?

 

ProCinema

22:30 Brutele (actiune 2012) Cu Blake Lively, Benicio Del Toro, Emile Hirsch, John Travolta, Salma Hayek, Taylor Kitsch.

Regizorul laureat cu trei premii Oscar, Oliver Stone, se întoarce pe marele ecran cu un thriller care reunește o distrbuție de staruri formată din Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Uma Turman, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Emile Hirsch și Demian Bichir. Filmul se bazează pe romanul best seller al lui Don Winslow, inclus în 2010 în Top 10 al prestigiosului New York Times.

Deja ai votat!