Vineri, 29 octombrie

Prima tv

23:00 Actorul si salbaticii (comedie 1975) Cu: Mircea Albulescu, Toma Caragiu

Celebrul teatru de revista „Vox”, al carui director este Costica Caratase, pregateste un spectacol in care numarul de rezistenta este o virulenta sarja la adresa nazismului si a Garzii de Fier. Caratase, cat si textierul sau, Ionel Fridman, sunt somati de legionari sa renunte. Prima victima a acestui marsav este Ionel Fridman, asasinat in prezenta lui Caratase pentru ca terminase textul spectacolului sfidandu-i pe legionari. Caratase, un mare comic al Bucurestiului din anii razboiului rezista presiunilor legionare care-i cer edulcorarea satirei, platind cu viata indraznelile.

Tvr 1

22:10 Oraşul tăcerii ( Dramă 2006) Cu: Jennifer Lopez, Antonio Banderas, Martin Sheen.

O ziaristă americană din Chicago pleacă la graniţa cu Mexicul pentru a investiga o serie de crime ale căror victime sunt tinere muncitoare dintr-o fabrică. Pe măsură ce câştigă încrederea oamenilor locului, jurnalista începe să afle unele dedesubturi murdare care îi vor pune viaţa în pericol.

ProCinema

20:30 Zona verde (thriller 2010) Cu Jason Isaacs, Matt Damon.

Matt Damon și regizorul Paul Greengrass (The Bourne Supremacy, The Bourne Ultimatum, United 93) se reunesc din nou în ZONA VERDE, un thriller a cărui acțiune e plasată în zilele de început al războiului din Irak, când domnea haosul și nu puteai avea încredere în nimeni, iar orice decizie risca să declanșeze urmări de neimaginat.

Filmnow

22:15 Cimitirul animalelor (horror 2019) Cu

Jason Clarke, Amy Seimetz, John Lithgow, Naomi Frenette, Hugo Lavoie.

Louis Creed, soția lui, Rachel, și cei doi copii, Gage și Ellie, se mută într-un orăsel liniștit unde sunt întâmpinați de un cimitir de animale aflat în imediata apropiere a noii lor case. După moartea tragică a pisicii familiei, care este lovită de un camion, Louis decide să îngroape animalul în misteriosul cimitir de animale. Locul acela, însă, nu este ceea ce pare, iar familia Creed va primi o lecție groaznică.

Deja ai votat!