Sâmbătă, 30 octombrie

PrimaTv

21:00  Crash Povesti din L.A (drama 2004) Cu: Sandra Bullock.

Miscandu-ne cu viteza vietii, suntem sortiti sa ne ciocnim unii de altii. O casnica din Brentwood si sotul ei Procuror General. Un persan proprietar de magazin. Doi detectivi de politie care sunt si iubiti. Un regizor de televiziune afro-american si sotia lui. Un meserias mexican. Doi hoti de masini. Un politist incepator. Un cuplu corean de varsta mijlocie… Toti traiesc in Los Angeles. Si in urmatoarele 36 de ore, ei se vor ciocni cu totii unii de altii.

 

 

Tvr 2

20:10 Africa Express  (comedie 1975) Cu: Giulianno Gemma, Ursula Andress, Jack Palance. Visul lui John Baxter este să-şi deschidă propria benzinărie în Detroit, dar, până una-alta, îşi câştigă traiul făcând mici afaceri în Africa, însoţit de un cimpanzeu simpatic şi foarte isteţ. Viaţa îi devine şi mai aventuroasă când o întâlneşte pe frumoasa Madeleine Cooper, deghizată în călugăriţă, pe care o ajută să scape de urmăritorul ei, un periculos traficant de fildeş.

 

Tvr 1

21:10 Secretul lui Nemesis ( Comedie 1987). Cu: Gheorghe Dinică, Carmen Galin, Ileana Stana Ionescu.

Dat afară din funcția de administrator al unui complex, după ce a săvârșit numeroase abuzuri, N.M. Siseanu înfiinţează o sectă religioasă profitând de credulitatea oamenilor, pe care-i convinge să contribuie cu sume mari de bani, dar este în cele din urmă prins, cu ajutorul ziaristului Victor Mirea şi a soţiei acestuia.

 

Hbo

20:00 Steve Jobs (biografic 2015) Cu Seth Rogen, Michael Fassbender, Kate Winslet, Jeff Daniels.

Drama Steve Jobs este plasată în culisele producției și lansărilor de acum legendare pentru trei produse Apple, culminând cu lansarea istorică a computerului iMac, din perspectiva personală a celui care s-a aflat în epicentrul acestei adevărate revoluții digitale. Michael Fassbender este Steve Jobs, Kate Winslet este Joanna Hoffman, fosta șefă de marketing de la Macintosh, Seth Rogen este Steve Wozniak, cofondator Apple, iar Jeff Daniels este John Sculley, fost CEO la Apple. Alături de aceștia îi regăsim pe Katherine Waterston în rolul lui Chrisann Brennan, fosta iubită a lui Steve Jobs, și pe Michael Stuhlbarg în rolul lui Andy Herzfeld, unul din membrii inițiali ai echipei de dezvoltare Apple Macintosh. Regia îi aparține lui Danny Boyle, laureat cu Oscar, iar scenariul, lui Aaron Sorkin, bazat pe biografia best-seller a fondatorului Apple. Filmul e produs de Mark Gordon și Guymon Casady, de la compania de producție Film 360, de Scott Rudin și Christian Colson.

 

Deja ai votat!