Duminică, 31 octombrie

Antena 1

14.30 Paulie (aventura 1998) Cu: Gena Rowlands, Tony Shalhoub

Paulie este un papagal foarte simpatic si foarte inteligent pe deasupra, care-si poate spune singur povestea si asta pentru ca Marie (Hallie Kate Eisenberg), stapana lui, l-a invatat sa vorbeasca. In schimbul acestui mare serviciu, Paulie a vindecat-o pe micuta lui prietena de balbaiala. Totusi, acest har al lui nu-i impiedica pe parintii fetei sa-l vanda atunci cand ajung la concluzia ca Marie se atasase prea mult de aceasta pasare. Fara sa-si piarda speranta si cumpatul, micutul papagal porneste sa strabata tara in cautarea fetitei.

 

Tvr 2

13:10 Ana şi „hoţul” (drama 1981). Cu: Amza Pellea, Gabriel Oseciuc, Carmen Galin.  Mihai, student la Politehnică, fură o mașină în timp ce se află pe litoral, în vacanţă. Neavând carnet, este implicat într-un accident grav şi,

drept urmare, este exmatriculat şi condamnat la închisoare. Eliberat din închisoare, Mihai se îndrăgosteşte de Ana, care îl ajută să îşi revină emoţional, dar şi să refuze tentaţia de a relua legăturile cu foştii colegi de închisoare care pregăteau o spargere.

 

Hbo

20:00 Cuibul (dramă 2020) Cu Jude Law, Carrie Coon, Oona Roche, Charlie Shotwell.

Rory este un antreprenor ambițios care își aduce soția americană și copiii în țara lui de origine, Anglia, pentru a explora noi oportunități de afaceri. După ce își abandonează liniștitul cămin din suburbiile americane, familia este aruncată în nebunia anilor ’80 din Marea Britanie, iar noua lor viață prea scumpă într-un conac englezesc amenință să le destrame familia.

 

Procinema

20:30 Nunta cu peripeţii (comedie 2013) Cu Amanda Seyfried, Diane Keaton, Katherine Heigl, Robert De Niro, Susan Sarandon.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu de foarte mult timp, Don și Ellie Griffin (Robert De Niro si Diane Keaton) sunt forțați de împrejurări să pozeze din nou într-o familie fericită. Toată această șaradă a fost pusă la cale în momentul în care la nunta fiului lor adoptiv decide să participe, din senin, mama biologică a tânărului, dispusă acum să zboare peste mări și țări pentru a fi prezentă la eveniment. Cu toți ochii ațintiți pe ei, familia Griffin trebuie să facă față situațiilor hilare cu care se confrunta.

Deja ai votat!