Luni, 1 noiembrie

Procinema

20:30 În bătaia puştii ( actiune 1993) Cu Clint Eastwood, John Malkovich.

Frank Horrigan (Clint Eastwood) este un agent al serviciilor secrete, dur și inflexibil, obsedat de o greșeală din trecutul său. Frank nu poate să uite data de 22 noiembrie 1963, când nu l-a putut apăra pe președintele John F. Kennedy, în timpul fatalei vizite din Dallas. După aproape 30 de ani, Frank află că un alt asasin psihopat vrea să-l ucida pe actualul președinte al SUA.

 

National Tv

21:00 Bun venit în junglă (actiune 2013) Cu Jean-Claude Van Damme, Adam Brody, Rob Huebel.

După ce au parte de o reușită în domeniul în care lucrează, angajații unei companii care se ocupă cu imaginea ambalajelor sunt trimiși de directorul firmei într-o excursie de două zile și două nopți pe o insulă în sălbăticie alături de Storm (Jean-Claude Van Damme), care îi va învăța negocierea, conducerea și munca în echipă. Însă, odată ajunși pe insulă, lucrurile iau o întorsătură neașteptată, iar Chris (Adam Brody) alături de alți trei prieteni trebuie să salveze situatia.

 

WarnerTv

22:20 Judecătorul (actiune 1995) Cu Sylvester Stallone.

Suntem în anul 2139. Pământul a devenit un loc nelocuit numit acum „Pământul Blestemat”. Toți locuitorii planetei au fost îngrămădiți în câteva orașe numite „Mega Orașe”. În aceste Mega Orașe crima a devenit atât de violentă și de puternică, încât sistemul juridic obișnuit a devenit ineficient, iar cu timpul s-a prăbușit complet. Dar a fost clădit altul, marele și singurul sistem, care cuprinde Poliția, Juriul și Călăul. În Mega Orașul 1, fostul New York, există un judecător numit Joseph Dredd.

 

Axn

23:50 Identitate (thriller 2003) Cu John Cusack, Ray Liotta, Amanda Peet.

James Mangold scenarist-regizor al filmelor Cop Land si Girl, Interrupted (Tinerete furatã) împreunã cu Cathy Konrad, producãtoarea filmelor Scream, si-au unit fortele realizând un thriller ce te pune pe gânduri cu un final original si tulburãtor. Zece persoane, care nu se cunosc între ele, dar care ascund fiecare propriile secrete, gãsesc refugiu la un motel decrepit, pe timpul unei furtuni teribile.

 

Deja ai votat!