spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăProgram TVMarţi, 2 noiembrie

Marţi, 2 noiembrie

FilmNow

20:00 Mickey, Ochi albaştri (comedie 1999), Cu Hugh Grant.

Michael Felgate (HUGH GRANT), un englez ce lucreaza la o casa de licitatii din New York, se îndragosteste de Gina Vital (JEANNE TRIPPLEHORN), o învatatoare din Queens. Dar cînd el se hotaraste sa o ceara de sotie, reactia ei este cît se poate de descurajanta. Gina îl refuza si paraseste val-vîrtej restaurantul.

Încercînd sa o regaseasca, Michael intra în restaurantul tatalui ei, „La Trattoria”, aflat în Mica Italie din Manhattan.

 

Procinema

22:45 Ispita (drama 2004) Cu Natalie Portman, Jude Law, Clive Owen, Julia Roberts.

O privire amuzanta, ironica si onesta asupra relatiilor moderne, Closer este povestea a patru straini (Julia Roberts, Jude Law, Natalie Portman si Clive Owen) – intalnirile lor intamplatoare, atractiile la prima vedere si tradarile accidentale.
Avand actiunea in Londra contemporana, Closer este amuzant si puternic si aminteste de productiile clasice ale lui Nichols, Who’s Afraid of Virginia Woolf? si Carnal Knowledge.

 

Hbo

21:50 Te văd (horror 2019). Cu Helen Hunt, Jon Tenney, Judah Lewis.

Infidelitatea a pus presiune asupra familiei Harper pe măsură ce Greg (Jon Tonney), detectivul principal într-un caz de răpire, care a adus la suprafață un caz similar din anii trecuți, încearcă să găsească un mod prin care să-și ierte soția, pe Jackie (Helen Hunt). În timp ce vinovăția îi afectează sănătatea mintală lui Jackie, o prezență malefică începe să apară în casa Harper, punându-le fiul, pe Connor (Judah Lewis) într-un pericol mortal.

 

 

National Tv

21:00 Trupe de elită (actiune 1997). Cu Joe Lara, Rob Stewart.

Un grup de teroristi neonazisti ocupa prin forta laboratoarele de cercetare ale Natiunilor Unite si fura o arma biologica si antidotul care ar putea preveni efectele devastatoare ale acesteia. Amenintarea cu virusul mortal este indreptata impotriva Africii de Sud. Doar o grupare militara de elita poate elibera persoanele tinute ostatice de gruparea terorista si recupera arma biologica inainte ca amenintarea cu moartea sa devina realitate.

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
cer acoperit de nori
10 ° C
10 °
9.4 °
96 %
3.6kmh
100 %
mie
19 °
joi
19 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...