Miercuri, 3 noiembrie

Tvr 2

21:10 Pe creasta valului (Dramă romantică 1995). Cu: Sean Pertwee, Catherine Zeta-Jones, Ewan McGregor.

J.C. e o adevărată legendă printre pasionaţii de surf de pe plajele din Cornwall. Prietena lui, Chloe, care-şi doreşte o familie, aproape că l-a convins să renunţe la escapade şi la competiţii riscante. Ispitit de un grup de prieteni veniţi de la Londra, J.C. acceptă să înfrunte o zonă cu valuri foarte periculoase, riscându-şi nu doar viaţa, ci şi relaţia cu Chloe.

 

NationalTv

20:00 Criminal (thriller 2016). Cu Tommy Lee Jones, Ryan Reynolds, Kevin Costner, Gary Oldman, Gal Gadot.

În faţa unei ameninţări teroriste fără precedent şi după pierderea singurului agent care putea salva misiunea, CIA ia măsuri extreme apelând la cunoştinţele unui genetician. Astfel, conştiinţa şi memoria agentului Bill Pope (Ryan Reynolds) sunt implantate în creierul unui condamnat la moarte extrem de periculos cu scopul de a duce la bun sfârşit misiunea.

FilmBoxPremium

21:00 Modigliani (biografic 2004). Cu Andy Garcia, Elsa Zylberstein.

Amedeo Modigliani (Andy Garcia) – sculptor si pictor italian, ucenic al lui Brancusi, cu puternice influente africane in arta sa, traieste o tragica poveste de dragoste cu Jeanne (Elsa Zylberstein), o frumoasa tanara catolica in Parisul inceputului de secol XX. Cei doi au un copil nelegitim pe care, parintii Jeannei il trimit spre a fi crescut de maicute intr-o manastire aflata la mare distanta de Paris. Modigliani innebunit de durere incearca sa faca rost de bani pentru a-si recastiga copilul.

 

Filmnow

20:00 Jason Bourne (actiune 2016). Cu Matt Damon, Alicia Vikander, Tommy Lee Jones.

Matt Damon se întoarce în Jason Bourne, în cel mai memorabil rol din cariera sa. Paul Greengrass, regizorul a două dintre filmele din serie, Supremația lui Bourne și Ultimatumul lui Bourne, se întoarce, de asemenea, în fruntea echipei din spatele camerelor de filmat, pentru a regiza noul capitol care îl găsește pe protagonist forțat să iasă din umbră. Alături de Matt Damon îi vom vedea pe Alicia Vikander, Vincent Cassel și Tommy Lee Jones, și ne vom reîntâlni cu Julia Stiles.

 

Deja ai votat!